reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Futrzaczku - takie tu sa ceny, wiec nie ma co mowic czy warto czy nie bo jak nie kupisz w takiej cenie - sklepowej to poprostu nie kupisz wogle i juz :-D
a niestety nie wszystko kupie w polsce, bo chyba musialabym tira wynajac do przewiezienia tych rzeczy :-D pozatym co to za frajda kupowac wszystko przez internet :-p a z tych mat ktore pokazalas to jedna zamowilam u kolezanki, ale juz cicho siedze bo wyjdzie zaraz ze jestem jakas matowa zakupocholiczka :-D:-D

reklama
Futrzaczku - takie tu sa ceny, wiec nie ma co mowic czy warto czy nie bo jak nie kupisz w takiej cenie - sklepowej to poprostu nie kupisz wogle i juz :-D
a niestety nie wszystko kupie w polsce, bo chyba musialabym tira wynajac do przewiezienia tych rzeczy :-D pozatym co to za frajda kupowac wszystko przez internet :-p a z tych mat ktore pokazalas to jedna zamowilam u kolezanki, ale juz cicho siedze bo wyjdzie zaraz ze jestem jakas matowa zakupocholiczka :-D:-D

hehe no co Ty lepiej mieć czegoś więcej niż mniej a dziecko chociaż Ci się nie będzie nudziło :tak: ja mam matę po Szymku też jedną z tamtych ale teraz też chcę kupić drugą więc spoko loko :-) nie no pewnie jeśli nie masz wyboru to jasne że trzeba brać to co jest ale sama widzisz jaka jest różnica w cenie to trochę wkurza

Tak się wszystkie chwalicie to i ja wstawię kilka rzeczy mojego szkraba...

ciuszki 001.jpg ciuszki 003.jpg ciuszki 006.jpg

Oj tak ogólnie to mam fioła na punkcie osiołka z Kubusia Puchatka, mam nawet gdzieś ale to już w używanych po mojej siostrzenicy (oczywiście ja je kupowałam) na dniach pocykam fotki i też wstawię. Jakoś nie mogę się zabrać do tych worów bo nie mam gdzie tego pochować:(

reklama
Do góry