reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

karolq ja tez pamiętam zwróciłam uwagę na ten wózek w sklepie, na jego duże koła. myślę, że będzie się niem wygodnie jeździć :)

reklama
Karolq Ładny zgrabny wózeczek, ale do lekkich on nie należy wersja głęboka 15 czy 16 kg to dosyć ciężkie tym bardziej że dochodzi do tego jeszcze ciężar dziecka i torby z rzeczami dla maleństwa no i nie raz pewnie zakupy.

pokażę wam prezencik od naszych znajomych, w rzeczywistości jest bardzo różowy ;) ... ku uciesze mojego M- on ostatnio lubi ten kolor ;) uwielbiam te dziecięce ciuszki :)))

Zobacz załącznik 326319

bra śliczności ten pajacyk, mycha Miki rozbroiła mnie, widzę że Hello Kitty ma rywalkę, hihi ;-)

sylwia_ wklejam kubusiowego t-shirta ;-)zdjęcie robione na parapecie bo u mnie ciemno jak w d... :-)

101_0014.jpg

slodka koszulka :tak:
ja wyskoczylam na chwile do sklepu i wstapilam do zabawkowego :zawstydzona/y: :-) umyslilam sobie zakup maty edukacyjnej, oczywiscie u mnie na wsi taki wybor ze az 1 rodzaj byl http://www.br.no/MERKER/BELLINO/BELLINO/BELLINO babygym.aspx?id=606153 Google Bilder-resultat for http://www.baby.dk/Uploads/StoredImages/1/14988.jpg
wklejam zdjecia z google bo mam aparat rozladowany, a tak chcialam sie pochwalic :D

cena maty 600nok tj. ok 300zl no nic trzeba kupic to trzeba...ide do kasy a tam babka sie mnie pyta czy nie chcialabym moze wziasc modelu wystawowego bo zmieniaja wystroj i chca go sprzedac i tym sposobem kupilam ta mate za 12zl. tak sobie pomyslalam ze wkoncu tylko lezac na wystawie i sie kurzac to zabardzo sie chyba nie poniszczyla :-D a tak wypiore i bedzie ok, troche kasiorki zostalo na inne rzeczy dla dzidzi ;-)
aaa...no i kupilam jeszcze slodki, misiowy pajacyk ocieplany w Cubusie niech no sie tylko bateria zaladuje to wkleje fotke!

Wisienka- no właśnie właśnie ten Twój to niby 3 ale tak naprawdę 4 kołowiec :tak::-)
Daria- śliczny cudaśny elegancki itp wózio ale brakuje mi skrętnych kół :tak: tak cała reszta na wieeelkii plus :-) śliczny :-)
Mandrzejczuk- coś czuję że tą samą aukcje na allegro wyczaiłyśmy bo ja też się czaję na Tako Jumpera z tymi wszystkimi bajerami :-D;-) tylko kolorek ciężko mi jeszcze wybrać wolałabym na żywo zobaczyć ;-)
Karolqa- fajny wózio ale wiadomo co mi nie pasuje;-) aaa i miałam podobny dla Szymka i już takiego też nie chcę :-p
Bra- szkoda że to nie z cukru bo tak słodziutkie że połknęłabym hahaha :-D śliczne !
Sylwia- udało Ci się z ceną super bo szczerze powiem nie jest warta 300zł bo ma za mało tych takich bajerów dla dziecka szczególnie na części leżącej chodzi mi o coś takiego bardziej MATA DO ZABAWY GIMNASTYKA - BABY MIX - 7 wzorów (1438705958) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Śliczne ubranka, chyba ciuszki rozczulają najbardziej :-)

My kupno wózka zostawiliśmy na koniec. Przez pierwsze dwa tygodnie i tak z małą nie będziemy wychodzić na spacery więc będzie kuuupa czasu na takie zakupy. Za to cała reszta musi być skompletowana wcześniej, w tym fotelik.

Do góry