reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

sliczny tylko mnie przeszkadzaloby to, ze nie ma przednich skretnych kolek, ale ja jestem wybredna co? :-D a sama pewnie kupie cos z tylko dlatego, ze ladnie wyglada hehe kurde zazdroszcze Wam, ze macie juz wozeczki i lozeczka...ja sobie upatrzylam na Allegro za 1200zl Tako Jumper X nowka sztuka, w tym gondolka, spacerowka, fotelik, wszystie te bajery oslonki, adaptery torebki no i gratis wysylka i gratis mata do zabawy kolor tez mam juz upatrzony i czekam tlyko na zastrzyk gotowki aby moc go zamowic, ale pocieszam sie tym, ze jak poczatek roku ciezki to reszta bedzie elegancka

reklama
U mnie na osiedlu otwarli sklep Pepco, pobiegłam więc wczoraj ale były takie tłumy że znalazłam na szybko tylko koszulkę Disneya z Kubusiem Puchatkiem :-)
Wydaje się że sklep będzie fajniutki ;-)

styna - nawet nie waz sie zle myslec o 3 kolkach! :-) sama zobaczysz ze to rewelacja, ja bym tak nie zachwalala bez wiedzy ale 2 letnia praktyka zrobila swoje:-D i teraz od poczatku bylam zdecydowana 3kolka albo nic :-D no nie wiem moze to tez troche zalezy od firmy czy danego modelu... ale moj 3kolowiec to rakieta ktora radzi sobie w trudnych warunkach :-D i oby z Twoim bylo tak samo. Wizualnie sliczny, i kolorek czerwony bardzo ladny :tak:

wisienka - jak wam rozmiar kolek nie przeszkadza to super bo wozek swietny.Bardzo oryginalny!

dariaa - widzialam kiedys te wozki na allegro, ladne, takie klasyczne i ile swietnych kolorow do wyboru :-)
zanka - gratuluje zakupu, moze kiedys wklepsz zdjecie? uwielbiam kubusia :tak:

pokażę wam prezencik od naszych znajomych, w rzeczywistości jest bardzo różowy ;) ... ku uciesze mojego M- on ostatnio lubi ten kolor ;) uwielbiam te dziecięce ciuszki :)))

Zdjęcie0455.jpg

Daria śliczny wózeczek bardzo mi się podoba, gondola wygląda na dużą i wygodną.
Bra cudowny pajacyk też taki chcę nawet róż może być

Ostatnia edycja:
wydaje mi się , że wózeczkami 3 kołowymi łatwiej jest manewrować.....ale my zdecydowalismy sie na 4 - po prostu bardziej mi sie podobaja niz te 3 kołowe

bra...slodziutki pajacyk!

byłam dziś w pepco...szukałam bodziaków z krótkim rekawem, bo chyba takich mam najmniej - niestety jakby wszystko przebrane :-(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry