reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
styn, świetne butki, takie słodziakowate. Jak widzę takie malenstwa zawsze się rozczulam.
Czy maluchy nie prostestują jak się ich ubiera w butki , jeszcze zanim chodzą? bo nie kupiłam takich małych jeszcze z tego powodu.Bo jakoś wydaje mi się ,że taki maluch to marudny jest bardzo i spina się jak mu coś przeszkadza.ale wiadomo, że mogą to tylko byc moje urojenia:D

matusia też kupiłam kilka kompletów z early days, moi znajomi ktorzy mieszkaja w anglii jeszcze dodatkowo zrobili nam zakupy. te rzeczy są tanie i dobrej jakości, nie mówiąc o tym, że śliczne.

Śliczne te body, ale ja dostałam tyle tego od sąsiadki, że nie wiem czy zdążę ubrać Oskarka choć raz w to wszystko. Muszę tylko dokupić kilka par śpioszków bo jakoś tego zabrakło w podarunkach....;-)

Witam przyszle mamusie!

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

jaipur nie wiem to moje pierwsze dziecko więc się zobaczy, ale nie powinno być problemu bo są bardzo łatwe do ubrania te baletki to wiadomo, ale te adidaski to cały przód się otwiera, do tego ja nie kupowałam takich z twardą podeszwą tylko są mięciutkie jak grubsza skarpetka od spodu z antypoślizgiem ale nie wiem na czym ona ma się ślizgać.

buciki dla takiego Maluszka maja słuzyc wyłacznie jako element dekoracyjny.....bo niemowlęta słodko wygladają w takich malych bucikach - a czy im przeszkadzaja? to pewnie zalezy od bucika.... jesli beda przeszkadzac to prędzej czy później na pewno sie zorientujesz

reklama
A ja dzisiaj kupiłam wózeczek x-landera XQ z 2010 r. kolor ocean i jestem nim zauroczona. Wiem, że trochę za szybko kupiliśmy wózek ale od lutego mają być droższe o 10%, więc za to zaoszczędzoną kaskę można dołożyć do monitoru oddechu. Mam nadzieję, że żadne głupie zabobony się nie sprawdzą.

Do góry