reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

A któraś z was dubluje sobie prenatalne? Mam jedne w pakiecie z Medicover i dostałam skierowanie do programu badań prenatalnych, rozbicie między nimi półtora tygodnia. Nastawiam się aby iść, to będę miała opinie dwóch lekarzy, i może te późniejsze już będę ogarniać płeć bobo.
Ja robię dwa. Jedno u kardiologa prenatalnego (prywatnie) a tydzień później drugie ze skierowania.

reklama
Zależy od tego, jaką masz pralkę i suszarkę. Moje dobrze radzą sobie z wełną (LG). Za to pralko-suszarka Samsunga nie ogarnia zwykłych rzeczy.
U nas Miele i nie jestem zachwycona efektem, Samsungiem też nie. Ale u
Mamy LG i też szału nie ma. Może mam wygórowane oczekiwania ;)
Fakt ryzykujesz, ale przy bodziaku płacisz 1/6 ceny i trochę bierzesz na siebie ryzyko. Nie trafiłam na zniszczone ubranko z merino na vinted oprócz kombiaka Engel. Joha, janus, Safa i kilka innych marek mających cienkie merino można spokojnie kupować :)
Ja wolę kupić nowe albo od dziewczyn szyjących i najwyżej jak już będę miała pewność, że nie będą potrzebne to sama sprzedam :)

U nas Miele i nie jestem zachwycona efektem, Samsungiem też nie. Ale u
Mamy LG i też szału nie ma. Może mam wygórowane oczekiwania ;)
Właśnie słyszałam sporo skrajnych opinii o Miele. Mój kolega z pracy kupował to lg i w sumie jestem zadowolona. Tylko, że ja mam osobno pralkę i suszarkę.

Ja wolę kupić nowe albo od dziewczyn szyjących i najwyżej jak już będę miała pewność, że nie będą potrzebne to sama sprzedam :)
Ktoś musi kupować nowe, żebym ja mogła odkupować używane 😆

Właśnie słyszałam sporo skrajnych opinii o Miele. Mój kolega z pracy kupował to lg i w sumie jestem zadowolona. Tylko, że ja mam osobno pralkę i suszarkę.
Ja generalnie do pewnego momentu bardzo lubiłam sprzęty Miele. Ale od pewnego czasu jest coraz gorzej, plus teraz jest tak zabawnie, że nigdzie nie da się dostać części poza ich serwisem. I jak cokolwiek się zepsuje to trzeba wzywać autoryzowany serwis, czekać długo i płacić koszmarne pieniądze. Jak za wymianę filtra odkurzacza zaśpiewali ponad tysiąc zł plus czekanie 3 tygodnie to mi przeszło ;)
Ktoś musi kupować nowe, żebym ja mogła odkupować używane 😆
:D

reklama
Do góry