reklama
Zależy od tego, jaką masz pralkę i suszarkę. Moje dobrze radzą sobie z wełną (LG). Za to pralko-suszarka Samsunga nie ogarnia zwykłych rzeczy.Też mam, ale on tak suszy, że nie suszy właściwie. To jak te programy do prania, które trochę udają, że piorą.
Fakt ryzykujesz, ale przy bodziaku płacisz 1/6 ceny i trochę bierzesz na siebie ryzyko. Nie trafiłam na zniszczone ubranko z merino na vinted oprócz kombiaka Engel. Joha, janus, Safa i kilka innych marek mających cienkie merino można spokojnie kupowaćale nigdy nie wiesz jak były wcześniej pielęgnowane
U mnie też dziś 12+4. Jak długa jest Twoja dzidzia? Ja jestem już po prenatalnych dzisiaj, będzie dziewczynkaJa już po wizycie dzisiajwszystko jest dobrze, na ostatniej wizycie miałam małego krwiaka, dzisiaj już nie ma po nim śladu. Pierwszy raz słyszałam bicie serduszka
aktualnie 12+4 tc, a w sobotę prenatalne, ciekawe czy będzie już wiadomo jaka płeć
![]()

Super! Poczekaj jeszcze z kupowaniem ubranek przez kilka tygodni - ta płeć z pierwszych prenatalnych lubi się zmieniaćU mnie też dziś 12+4. Jak długa jest Twoja dzidzia? Ja jestem już po prenatalnych dzisiaj, będzie dziewczynkama 7 cm. Daj znać po swoich badaniach
![]()
Mój doktor mówi, że jest 50% szans, że trafił

Po cichu liczę, że się potwierdzi, z synem na 1 prenatalnych też już poznaliśmy płeć i się sprawdziło, w tej sytuacji mam nadzieję, że nic tam nie wyrośnie pomiędzy nogamiSuper! Poczekaj jeszcze z kupowaniem ubranek przez kilka tygodni - ta płeć z pierwszych prenatalnych lubi się zmieniać
Mój doktor mówi, że jest 50% szans, że trafił![]()

7.11Po cichu liczę, że się potwierdzi, z synem na 1 prenatalnych też już poznaliśmy płeć i się sprawdziło, w tej sytuacji mam nadzieję, że nic tam nie wyrośnie pomiędzy nogamiA na ciuszki jeszcze czasu a czasu.. a Ty kiedy masz prenatalne?
O to już we trzy jesteśmy na tym samym etapieU mnie też dziś 12+4. Jak długa jest Twoja dzidzia? Ja jestem już po prenatalnych dzisiaj, będzie dziewczynkama 7 cm. Daj znać po swoich badaniach
![]()

Wg usg wszystko ok, pobrali mi krew na pappę, wynik powinnam dostać w przyszły poniedziałekO to już we trzy jesteśmy na tym samym etapieszczerze mówiąc nie wiem jaka długa, miałam dzisiaj tak szybką wizytę i lekarz był taki zakręcony
mam nadzieję, że w sobotę więcej się dowiem. U Ciebie wszystko dobrze wyszło?
![]()

reklama
Vabien40
Fanka BB :)
Ja robię dwa. Jedno u kardiologa prenatalnego (prywatnie) a tydzień później drugie ze skierowania.A któraś z was dubluje sobie prenatalne? Mam jedne w pakiecie z Medicover i dostałam skierowanie do programu badań prenatalnych, rozbicie między nimi półtora tygodnia. Nastawiam się aby iść, to będę miała opinie dwóch lekarzy, i może te późniejsze już będę ogarniać płeć bobo.