reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Ja wczoraj wieczorem jadłam ser biały z miodem a potem surówkę kiszona z kapustą... Jakie to było dobre 🤩
Ja wczoraj miałam ochotę na domowego burgera i domowe fryteczki z sosem czosnkowym ale w momencie kiedy wstałam z kanapy wsiąść się za ogarnięcie postałam 5 minut w kuchni siadłam na podłodze i tyle z gotowania xD (ze łzami w oczach ). jedna opcja było zamówienie dostawy ale moje ulubione miejsce było zamkniete z burgerami i przyszły takie nie za dobre xD pomemlalam i zjadłam dwie kajzerki bez niczego 😂
Moja mama przyjeżdża na początku listopada bo sa z tatą na urlopie i będzie mi codziennie gotować 😂potem razem na święta jedziemy do Polski więc do stycznia nie będę gotować ❤️🥰

Kurcze, żałuję że w poprzedniej ciąży szukałam tak budżetowo i kupiłam zwykły detektor, który nie ma tego licznika uderzeń. Niby jakaś aplikacja do tego była ale u mnie to nie działało... może teraz kupię jednak ten a tamten spróbuję wystawić 🙄

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj miałam ochotę na domowego burgera i domowe fryteczki z sosem czosnkowym ale w momencie kiedy wstałam z kanapy wsiąść się za ogarnięcie postałam 5 minut w kuchni siadłam na podłodze i tyle z gotowania xD (ze łzami w oczach ). jedna opcja było zamówienie dostawy ale moje ulubione miejsce było zamkniete z burgerami i przyszły takie nie za dobre xD pomemlalam i zjadłam dwie kajzerki bez niczego 😂
Moja mama przyjeżdża na początku listopada bo sa z tatą na urlopie i będzie mi codziennie gotować 😂potem razem na święta jedziemy do Polski więc do stycznia nie będę gotować ❤️🥰
Ja wczoraj miałam ochotę na domową pizze, ale tak się objadłam że aż mi było ciężko oddychać... całą noc się męczyłam. Za to dzisiaj wróciły znów mdłości i totalna niemoc 🙈 odebrałam synka ze żłobka i musimy jakoś dotrwać do wieczora 😊

Hej, proszę też o uwzględnienie na wątek prywatny .
Piszecie o MC Donaldsach to aż mi żołądek wyskakuje i ślinka cieknie . Też bym zjadła !!! Ogólnie to ja bym jadła non stop a tu ta cukrzyca i trzeba się mega pilnować ;(.
W niedzielę byliśmy na obiedzie i zamówiłam wielki placek po węgiersku i był takiiii obłędny … do teraz go czuję 😱😂😂😂

reklama
Do góry