reklama
Nie słyszałam wielu pochlebnych opinii ale odrzuciłam głównie przez koszty ewentualnego ratowania życia i np. toczenia krwi - kiedyś były kolosalne.No to zostaje Medicover i wypis raz dwa
Są na szczęście całkiem spoko szpitale na NFZ i można się wypisać po 12 godzinach, jak wszystko jest ok
a czy którejś z Was minęły już mdłości? u mnie z tym jakaś sinusoida, raz jest super i mam nadzieję, że przeszły, a czasami mam siłę tylko leżeć.. nie jestem przyzwyczajona do takiego leżącego trybu życia
W sumie chciałabym mieć zachcianki tak jak Wy, u mnie nic.. może przez mdłości właśnie, ale odrzuca mnie od większości jedzenia
W sumie chciałabym mieć zachcianki tak jak Wy, u mnie nic.. może przez mdłości właśnie, ale odrzuca mnie od większości jedzenia
fckathy
Fanka BB :)
Mi się jeszcze nie zaczęłya czy którejś z Was minęły już mdłości? u mnie z tym jakaś sinusoida, raz jest super i mam nadzieję, że przeszły, a czasami mam siłę tylko leżeć.. nie jestem przyzwyczajona do takiego leżącego trybu życia
W poniedziałek za tydzień mam wizytę u gin we wtorek mam wizytę u kardiologa w środę mam USG piersi i czwartek mam prenetralne. Także dzień w dzień wyjazdy do Łodzi a w aucie jest mi okropnie nie dobrze ja miałam ochotę na domowe frytki i przedwczoraj zrobiłam. Objadlam się tak że płakałam z bolu żołądka.
Oo też mam za tydzień w poniedziałek wizytę i później od razu w sobotę prenatalne
Ja od 7/8 tc mam mdłości aktualnie jestem 11+5 tc i dalej mnie mdli było tylko parę dni gdzie byłam w stanie wyjść z łóżka i coś porobić, a tak to praktycznie cały czas w łóżku i mnie dodatkowo męczą migrenya czy którejś z Was minęły już mdłości? u mnie z tym jakaś sinusoida, raz jest super i mam nadzieję, że przeszły, a czasami mam siłę tylko leżeć.. nie jestem przyzwyczajona do takiego leżącego trybu życia
Ja od 7/8 tc mam mdłości aktualnie jestem 11+5 tc i dalej mnie mdli było tylko parę dni gdzie byłam w stanie wyjść z łóżka i coś porobić, a tak to praktycznie cały czas w łóżku i mnie dodatkowo męczą migreny
Termin na 1 maj ?
Taak, dokładnieTermin na 1 maj ?
reklama
Mercy89
Fanka BB :)
W ciąży z córką na badaniach prenatalnych już potwierdziła mi ginekolog ciążę. Mój gin tydzień później też wskazał że dziewczynka. Wtedy jak pamiętam określali to na podstawie jakiegoś wypustkaDziewczyny a na jakim etapie najwcześniej można sprawdzić płeć w USG z założeniem braku badań typu nifty, sanco?