reklama
encepence95
Moderator
Ja wczoraj miałam ochotę na domowego burgera i domowe fryteczki z sosem czosnkowym ale w momencie kiedy wstałam z kanapy wsiąść się za ogarnięcie postałam 5 minut w kuchni siadłam na podłodze i tyle z gotowania xD (ze łzami w oczach ). jedna opcja było zamówienie dostawy ale moje ulubione miejsce było zamkniete z burgerami i przyszły takie nie za dobre xD pomemlalam i zjadłam dwie kajzerki bez niczegoJa wczoraj wieczorem jadłam ser biały z miodem a potem surówkę kiszona z kapustą... Jakie to było dobre
Moja mama przyjeżdża na początku listopada bo sa z tatą na urlopie i będzie mi codziennie gotować potem razem na święta jedziemy do Polski więc do stycznia nie będę gotować
Lea2022
Moderator
wysłanaTo może do Poniedziałku kto chce dołączyć do wątku niech napisze mi wiadomość a we wtorek wyślę listę i wiadomość z prośbą
Stelle
Fanka BB :)
Kurcze, żałuję że w poprzedniej ciąży szukałam tak budżetowo i kupiłam zwykły detektor, który nie ma tego licznika uderzeń. Niby jakaś aplikacja do tego była ale u mnie to nie działało... może teraz kupię jednak ten a tamten spróbuję wystawić
Ostatnia edycja:
Stelle
Ja wczoraj miałam ochotę na domową pizze, ale tak się objadłam że aż mi było ciężko oddychać... całą noc się męczyłam. Za to dzisiaj wróciły znów mdłości i totalna niemoc odebrałam synka ze żłobka i musimy jakoś dotrwać do wieczoraJa wczoraj miałam ochotę na domowego burgera i domowe fryteczki z sosem czosnkowym ale w momencie kiedy wstałam z kanapy wsiąść się za ogarnięcie postałam 5 minut w kuchni siadłam na podłodze i tyle z gotowania xD (ze łzami w oczach ). jedna opcja było zamówienie dostawy ale moje ulubione miejsce było zamkniete z burgerami i przyszły takie nie za dobre xD pomemlalam i zjadłam dwie kajzerki bez niczego
Moja mama przyjeżdża na początku listopada bo sa z tatą na urlopie i będzie mi codziennie gotować potem razem na święta jedziemy do Polski więc do stycznia nie będę gotować
fckathy
A w którym tc jesteś?
Vabien40
Aktywna w BB
Hej, proszę też o uwzględnienie na wątek prywatny .
Piszecie o MC Donaldsach to aż mi żołądek wyskakuje i ślinka cieknie . Też bym zjadła !!! Ogólnie to ja bym jadła non stop a tu ta cukrzyca i trzeba się mega pilnować ;(.
W niedzielę byliśmy na obiedzie i zamówiłam wielki placek po węgiersku i był takiiii obłędny … do teraz go czuję
Piszecie o MC Donaldsach to aż mi żołądek wyskakuje i ślinka cieknie . Też bym zjadła !!! Ogólnie to ja bym jadła non stop a tu ta cukrzyca i trzeba się mega pilnować ;(.
W niedzielę byliśmy na obiedzie i zamówiłam wielki placek po węgiersku i był takiiii obłędny … do teraz go czuję
11+5A w którym tc jesteś?
reklama