encepence95
Moderator
Tylko musicie mi wytłumaczyć co i jakWspaniale Nasza Moderatorko. Ogarniaj. Między drzemkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko musicie mi wytłumaczyć co i jakWspaniale Nasza Moderatorko. Ogarniaj. Między drzemkami
Matko mcdonald to jest moja zachcianka numer jeden nie mogę przestać o nim myśleć dzień i noc. Ale powstrzymuje się na razie silnie ja to myślałam, ze to będą bardziej takie zachcianki typu kiszony z nutellą, a tu jednak bardziej prosteMnie boli ale od wymiotowania. Mam wrażenie że wszystkie organy dookoła też mnie bolą.
Mam ochotę na sałatkę z MC Donalda z kurczakiem i sosem vinegret. Jezu jak mi slinka leci. Wieki nie jadłam ale mam ochotę na coś octowego
Chyba musisz napisać do aniaslu z prośbą o prywatny wątek i listą uczestniczek?Tylko musicie mi wytłumaczyć co i jak
Dokładnie. Najpierw zbierz nicki wszystkich osób które mają się znaleźć na prywatnym wątku. Potem wiadomość do aniaslu.Chyba musisz napisać do aniaslu z prośbą o prywatny wątek i listą uczestniczek?
Ja wczoraj uległam. szamałam jak dwulatek, który dorwał się do czekoladyMatko mcdonald to jest moja zachcianka numer jeden nie mogę przestać o nim myśleć dzień i noc. Ale powstrzymuje się na razie silnie ja to myślałam, ze to będą bardziej takie zachcianki typu kiszony z nutellą, a tu jednak bardziej proste
A może można tak zrobić abyśmy same się dopisywały do listy? Na jakimś wątku tak widziałam ale jak to było zrobione nie wiem.Dokładnie. Najpierw zbierz nicki wszystkich osób które mają się znaleźć na prywatnym wątku. Potem wiadomość do aniaslu.