reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Czy wy też macie ból jakby jajnika pachwin? Ja dodatkowo od rana mam przy podcieraniu brązowy śluz..
W 1 ciąży miałam bóle w pachwinie i podbrzusza,plamienie wystapiło w 5 tygodniu bo zrobił mi się krwiak. W tej ciąży plamiłam w dzień przed spodziewaną miesiaczką oraz w jej dniu. A bóle pachwiny również od czasu do czasu się pojawiają i nie są mocne.

W 1 ciąży miałam bóle w pachwinie i podbrzusza,plamienie wystapiło w 5 tygodniu bo zrobił mi się krwiak. W tej ciąży plamiłam w dzień przed spodziewaną miesiaczką oraz w jej dniu. A bóle pachwiny również od czasu do czasu się pojawiają i nie są mocne.
Bardzo dziękuję, w takim razie noł stress, czekam spokojnie do wizyty,co ma być to będzie 🥰 Te dzieci od poczęcia stresu napędzają 🤣

Apropo snów . Jeszcze zanim dowiedziałam się o ciąży to śnił mi się ząb. A konkretnie,że mi wyleciała plomba,miałam okropna dziurę i się martwiłam z kim zostawię młoda,żeby jechać do dentysty xd Taki chyba średni ten sen. A dzisiaj od nowa zęby....tym razem mi się śniło,że młoda otwarła usta,a z tyłu miała dwa zęby trzonowe i mówię do mojego męża,patrz zęby z tyłu jej już wyszły 😳😳 Strasznie dużo tych zębów ostatnio.

reklama
Witamy się
Na pokładzie mamy 3 córki wiek 14 11 5 lat
Obecnie termin z om 22.maj .2025r
Lekki stresik bo troszkę czasu minęło od ostatniej ciąży .do lekarza idę 3 października będzie to 7 tydzień

Do góry