Jeenny
Fanka BB :)
ja tak samo i bez ciąży potrafię zagryźć ogórka czekoladąjeżeli chodzi o ogorki kiszone, to akurat w moim przypadku nie robi różnicy ciaza, pochłaniam bardzo duże ilości. Uwielbiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo i bez ciąży potrafię zagryźć ogórka czekoladąjeżeli chodzi o ogorki kiszone, to akurat w moim przypadku nie robi różnicy ciaza, pochłaniam bardzo duże ilości. Uwielbiam
O fujja tak samo i bez ciąży potrafię zagryźć ogórka czekoladą
Mam to samo podejscie, zamartwianiem sie i tak nic nie zmienimyJa tam czuje coraz mniej. Ale moim najmocniejszym objawem były tkliwe piersi. Może się już przyzwyczaiły. Absolutnie się tym nie martwię. Wizyta z USG wszystko zweryfikuje.
ja jestem zmęczona i śpiąca poza tym nic innego nie mam. Plus, ze w pracy teraz trochę spokoju więc za wiele nie muszę robićDziewczyny, a czujecie może coraz intensywniejsze te objawy ciąży? U mnie jednak constans troszkę coś tam mdlosci, czasem coś tam zakuje w podbrzuszu, sutki trochę czuć ale nie mocno i właściwie tyle
Myślę, że teraz i tak koszty będą trochę niższe - część wyprawki na pewno się przyda, dziecku raczej nie będzie przeszkadzał nieodpowiedni kolor ręczniczka czy też szczotki do włosów, a nawet wózka ale ogólnie podziwiam, że chciało Ci się robić zestawienie. Ja planowałam sobie kiedyś podliczyć ile zaoszczędziłam na pieluszkach wielorazowych, ale jakoś nigdy nie zechciało mi się tego spisaćU mnie dziś 5+0, mam nadzieje ze tego 3.10 jak będzie 6+1 będzie już widać serduszko.
Idę prywatnie do lekarki u której byłam 3.09 jak miałam owulacje, ale nie będę prowadzić u niej ciazy bo ona jest typowo od nieplodnosci. Chciałam wrócić do lekarki u której prowadziłam pierwsza ciążę prywatnie, ale jak otworzyłam Excela z kosztami ciążowymi (wyprawka, wizyty u lekarzy i fizjo) z 1szej ciąży i przeliczyłam na aktualne ceny to jednak zdecydowałam sie prowadzić ciążę na nfz. Mam wizyte 31.10 tak sobie umówiłam żeby było akurat 4 tyg po 1szej. Będę jeździć do lekarza przez całe miasto 19 km, ale to był jedyny lekarz na nfz któremu ufam.
Umówiłam się też na pierwsze prenatalne na 15.11, tu zdecydowanie chce iść prywatnie bo to najlepsza perinatolog u nas w mieście.
A z samopoczucia to mi cały czas zimno i teraz od 2 dni mam takie uczucie w nogach jakby miała za słabe krążenie i są takie "mdle" w 1szejj ciąży mialam to samo.
U mnie też prawie nic. W głowie mi się kręci jak za szybko wstanę, albo podnoszę ręce, ale poza ciążą też miałam takie epizody więc nie wiem czy tym razem to na pewno związane z ciążąDziewczyny, a czujecie może coraz intensywniejsze te objawy ciąży? U mnie jednak constans troszkę coś tam mdlosci, czasem coś tam zakuje w podbrzuszu, sutki trochę czuć ale nie mocno i właściwie tyle
Współczuję, mojemu też nadal z noska leci, w nocy dołączył kaszel, ale chyba taki od kataru...Ja nie odczuwam zupelnie nic, w ciazy z synem bylam bardzo spiaca, a teraz nawet tego nie mam.
U mnie slabo, synek w nocy mial stan podgoraczkowy i wstal z okropnym katarem
U mnie niestety mdłości, najgorzej w ciągu dnia. Senność i trudności w koncentracji, co trochę mi utrudnia pracę. Takie moje klasyki ciążowe, tyle że z dzieckiem na pokładzie minimalnie trudniej to ogarnąć.Dziewczyny, a czujecie może coraz intensywniejsze te objawy ciąży? U mnie jednak constans troszkę coś tam mdlosci, czasem coś tam zakuje w podbrzuszu, sutki trochę czuć ale nie mocno i właściwie tyle