reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dziewczyny, a czujecie może coraz intensywniejsze te objawy ciąży? U mnie jednak constans 🤔 troszkę coś tam mdlosci, czasem coś tam zakuje w podbrzuszu, sutki trochę czuć ale nie mocno i właściwie tyle

reklama
Dziewczyny, a czujecie może coraz intensywniejsze te objawy ciąży? U mnie jednak constans 🤔 troszkę coś tam mdlosci, czasem coś tam zakuje w podbrzuszu, sutki trochę czuć ale nie mocno i właściwie tyle
Ja też w sumie bez objawów, jestem ciągle spiaca. Czasami zabola mnie piersi i czasem podbrzusze i tyle🤷‍♀️

u mnie zależy od dnia. Dziś jest tes słabszy. Mdlosci i takizjazd samopoczucia ogólnie. A czasem jest zupełnie normalnie, nic nie czuje, żadnych mdlisci, bólu itp. Jedyne co to mam spicniete dziosla już jakiś tydzień, ale wczoraj gin powiedziała że tak czasem jest na początku ciazy. Przepisała jakiś żel, ale jeszcze nie wykupiłam;)

U mnie nic, poza tym zimnem i mdłymi nogami, ale w 1szej ciazy miałam podobnie. A od chyba 7 tygodnia zaczęły mi się mdłości, ok 9 już była masakra. Szlam spać z mięta w kubku termicznym i bananem. Nim rano się spionizowalam wypilalam herbate i jadłam banana I jakoś udawało się umyć. I przetrwać poranek.

Ja też w sumie bez objawów, jestem ciągle spiaca. Czasami zabola mnie piersi i czasem podbrzusze i tyle🤷‍♀️
To też objawy :) dziewczyny! Cieszcie się że was ciaza mocno nie dojeżdża. Moja siostra tragic,nie znosiła ten stan. Czuła się bardzo źle przez cały czas i tak samo wyglądała. Urodziła dwójkę dzieci i powiedziała że nigdy więcej. Na końcówce jeszcze miała choleostaze w obu ciazach. Naprawdę to nie rzygacie dalej niż widzicie nie oznacza absolutnie nic złego, a tylko to że wasz organizm ogarnia sobie tą burze hormonów! Głowa do góry;)

u mnie zależy od dnia. Dziś jest tes słabszy. Mdlosci i takizjazd samopoczucia ogólnie. A czasem jest zupełnie normalnie, nic nie czuje, żadnych mdlisci, bólu itp. Jedyne co to mam spicniete dziosla już jakiś tydzień, ale wczoraj gin powiedziała że tak czasem jest na początku ciazy. Przepisała jakiś żel, ale jeszcze nie wykupiłam;)
O ciekawe. Ja od kilku dni mam małe zapalenie dziąseł też, ale nie powiazalabym tego z ciążą o_O
Hmm o i teraz trochę plamie na beżowo 🤔 ale wczoraj miałam długi spacer może to od tego

To też objawy :) dziewczyny! Cieszcie się że was ciaza mocno nie dojeżdża. Moja siostra tragic,nie znosiła ten stan. Czuła się bardzo źle przez cały czas i tak samo wyglądała. Urodziła dwójkę dzieci i powiedziała że nigdy więcej. Na końcówce jeszcze miała choleostaze w obu ciazach. Naprawdę to nie rzygacie dalej niż widzicie nie oznacza absolutnie nic złego, a tylko to że wasz organizm ogarnia sobie tą burze hormonów! Głowa do góry;)
No niby tak 😋 ale w pierwszej od początku leżałam w koniecznie zaciemnionej sypialni z mokrą zimna szmatą na czole, jak tylko się pionizowalam to mi świat wirował 🙈 a teraz coś cinko 🤔

Ja nie odczuwam zupelnie nic, w ciazy z synem bylam bardzo spiaca, a teraz nawet tego nie mam.

U mnie slabo, synek w nocy mial stan podgoraczkowy i wstal z okropnym katarem 🥲

reklama
Ja tam czuje coraz mniej. Ale moim najmocniejszym objawem były tkliwe piersi. Może się już przyzwyczaiły. Absolutnie się tym nie martwię. Wizyta z USG wszystko zweryfikuje.

Do góry