reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

ja uważam że nie ma co spisywać tego cyklu na straty ! :) skoro według kalendarzyka to owulacja mogła być troszkę później niż zakładasz ! :) ja wyłapałam teraz po transferze betę na poziomie 5 i ładnie ruszyła do przodu ! :)
Już stracony, nie popełnię drugi raz tego błędu i nie zrobię testu w 12, 13, 14 dniu po owu, bo właśnie dziś w 15 dostałam obrzydliwie silną @. Jestem zła sama na siebie 😡

reklama
trzymam kciuki za róż 😍 i pamiętam jak pisałaś, że już „ nigdy, nigdy, przenigdy” ;)
Noooo... Bo chciałam zamknąć "produkcję", ale wyszło inaczej... Nadal mam mnóstwo obaw, wątpliwości, wiem, że czeka nas sporo zmian...
Mój mąż przy Stefku przez pół ciąży chodził jak struty (mimo, że wydawało mi się, że też chce kolejnego dzidziulka, a przynajmniej był świadomy że ten dzidziulek może się pojawić), a teraz stwierdził, że "no cóż, musimy to przeżyć...jakoś..." I wydaje się, że przeszedł z tą informacją do porządku dziennego, a ja przez kilka dni nie mogłam się pozbierać... No cóż, wygląda na to, że musimy to przeżyć... jakoś....😉

Noooo... Bo chciałam zamknąć "produkcję", ale wyszło inaczej... Nadal mam mnóstwo obaw, wątpliwości, wiem, że czeka nas sporo zmian...
Mój mąż przy Stefku przez pół ciąży chodził jak struty (mimo, że wydawało mi się, że też chce kolejnego dzidziulka, a przynajmniej był świadomy że ten dzidziulek może się pojawić), a teraz stwierdził, że "no cóż, musimy to przeżyć...jakoś..." I wydaje się, że przeszedł z tą informacją do porządku dziennego, a ja przez kilka dni nie mogłam się pozbierać... No cóż, wygląda na to, że musimy to przeżyć... jakoś....😉
3 a 4 to już żadna różnica ;) i tak jest przewalone 😂 żaaaarcik. Fajnie jest, będzie dobrze. No i tym razem musi być dziewczyna 🤞🏻

Hej wszystkim ! Ja w środę zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywne. Beta w czwartek 700. Pierwsze USG za mną- widoczny pęcherzyk ciążowy. Jutro zrobię drugą betę, aby sprawdzić przyrost, a Następne USG mam 17.09. Objawy to: lekki ból brzucha jak przed okresem, bolące sutki i szybsza senność wieczorem. Poza tym czuję się bardzo dobrze. Jeszcze nie mogę w to wszystko uwierzyć 😊😱 staraliśmy się rok..

Hej wszystkim ! Ja w środę zrobiłam 2 testy, wyszły pozytywne. Beta w czwartek 700. Pierwsze USG za mną- widoczny pęcherzyk ciążowy. Jutro zrobię drugą betę, aby sprawdzić przyrost, a Następne USG mam 17.09. Objawy to: lekki ból brzucha jak przed okresem, bolące sutki i szybsza senność wieczorem. Poza tym czuję się bardzo dobrze. Jeszcze nie mogę w to wszystko uwierzyć 😊😱 staraliśmy się rok..
super ! Gratulacje :) witamy

Już stracony, nie popełnię drugi raz tego błędu i nie zrobię testu w 12, 13, 14 dniu po owu, bo właśnie dziś w 15 dostałam obrzydliwie silną @. Jestem zła sama na siebie 😡
Przykro mi☹️ z testowaniem jednak warto zaczekać do dnia spodziewanej miesiączki. Trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu✊🏼😊
Hej, witamy😊 gratuluję! Objawy typowe! To Twoja pierwsza ciąża? Pozdrawiam 😊

reklama
Gratulacje! Napisz jutro jak przyrasta, jak już będziesz miała wyniki😊

Do góry