nknatalia
Fanka BB :)
MB91 w pierwszej ciąży też tak miałam że się nie przejmowałam ale podświadomie bałam się strasznie teraz też tak jest ale mój stan lękowy jest o wiele głębszy bo wiem co mnie czeka i mam ochotę zadzwonić do gin się wycofać i zapłacić za CC ale i tego też się boję. Eeee od kilku dni śni mi się poród po nocach. Dzisiaj na jawie mała skurcze budziłam się i sprawdzałam czy to prawda. Psycha mi siada :-(
Angela3aa przecież od razu nie będą Ci wywołać, każdy Ci powie żeby lepiej samo zaczęło się dziać i być może odwlekają bo widzą że może się rozkręci się u Ciebie. Spokojnie jeszcze trochę cierpliwości. Oksytocyna nie na wszystkich działa pozytywnie, a napewno nasila ból przy skurczach. Dobrze że Cię obserwują a nie na siłę wypychają jak u mnie to było.
Angela3aa przecież od razu nie będą Ci wywołać, każdy Ci powie żeby lepiej samo zaczęło się dziać i być może odwlekają bo widzą że może się rozkręci się u Ciebie. Spokojnie jeszcze trochę cierpliwości. Oksytocyna nie na wszystkich działa pozytywnie, a napewno nasila ból przy skurczach. Dobrze że Cię obserwują a nie na siłę wypychają jak u mnie to było.