reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Eh okazuje się że prawdopodobnie mam mało pokarmu. Chyba będę musiała dokarmiać mm :( biedny malutki dziś cały dzień walczył z cycem a chyba prawie nic nie leciało. Jak odciagnelam laktatorem to na dnie cienka warstwą mleka :(

reklama
Eh okazuje się że prawdopodobnie mam mało pokarmu. Chyba będę musiała dokarmiać mm :( biedny malutki dziś cały dzień walczył z cycem a chyba prawie nic nie leciało. Jak odciagnelam laktatorem to na dnie cienka warstwą mleka :(
Kochana spokojnie:) glowa do gory. Moze sproboj malego czesciej przykładać do cyca? Albo herbatki sproboj specjalne na laktacje. Nie poddawaj sie :)

Kochana spokojnie:) glowa do gory. Moze sproboj malego czesciej przykładać do cyca? Albo herbatki sproboj specjalne na laktacje. Nie poddawaj sie :)
Dziś od rana prawie non stop na cycu, pije ********** na laktację dwa razy dziennie, polecała go położna w szpitalu, a mówiłam położnym, że mam wrażenie, że się nie najada :(

Dziś od rana prawie non stop na cycu, pije ********** na laktację dwa razy dziennie, polecała go położna w szpitalu, a mówiłam położnym, że mam wrażenie, że się nie najada :(
A placze maly po karmirniu? Może jemu starcza? Nie stresuj sie bo to nie pomaga na laktacje. Hmm jezeli tak to wspomagaj się mm na zmianę moze cos sie ruszy z laktacja

A placze maly po karmirniu? Może jemu starcza? Nie stresuj sie bo to nie pomaga na laktacje. Hmm jezeli tak to wspomagaj się mm na zmianę moze cos sie ruszy z laktacja
Płacze i w ogóle rzuca główka przy cycu, ciągle puszcza, za chwilę znów szuka i rzuca główka w prawo i lewo, tak jakby się denerwował

Ja mam chyba syndrom wicia gniazda, id dwoch dni tylko sprzatam. Zaraz szafek mi zabraknie. Na poczatku dziecku wystarcza naprawde malo pokarmu ale radze poprosic pielegniarke z przychodni zeby przyjechala i pokazala jak przystawic dziecko bo to naprawde nie takie proste.

reklama
Ja sama sie boje karmienia:\ bo przy synu nikt mi nie pokazal. Robilam to zle i bolalo.. Zadnych wskazówek a pielęgniarka nie zbyt chętnie .. Dajesz cyca i dziecko wie co ma robic.. Jej slowa.. I tak robilam.. Duzo bledow popelnilam ale teraz juz wiem jakie i staram.sie jej wykluczyc..

Do góry