reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Kochana spokojnie glowa do gory. Moze sproboj malego czesciej przykładać do cyca? Albo herbatki sproboj specjalne na laktacje. Nie poddawaj sieEh okazuje się że prawdopodobnie mam mało pokarmu. Chyba będę musiała dokarmiać mm biedny malutki dziś cały dzień walczył z cycem a chyba prawie nic nie leciało. Jak odciagnelam laktatorem to na dnie cienka warstwą mleka
Gosika88
Dziś od rana prawie non stop na cycu, pije ********** na laktację dwa razy dziennie, polecała go położna w szpitalu, a mówiłam położnym, że mam wrażenie, że się nie najadaKochana spokojnie glowa do gory. Moze sproboj malego czesciej przykładać do cyca? Albo herbatki sproboj specjalne na laktacje. Nie poddawaj sie
Jetkaa
A placze maly po karmirniu? Może jemu starcza? Nie stresuj sie bo to nie pomaga na laktacje. Hmm jezeli tak to wspomagaj się mm na zmianę moze cos sie ruszy z laktacjaDziś od rana prawie non stop na cycu, pije ********** na laktację dwa razy dziennie, polecała go położna w szpitalu, a mówiłam położnym, że mam wrażenie, że się nie najada
Gosika88
Płacze i w ogóle rzuca główka przy cycu, ciągle puszcza, za chwilę znów szuka i rzuca główka w prawo i lewo, tak jakby się denerwowałA placze maly po karmirniu? Może jemu starcza? Nie stresuj sie bo to nie pomaga na laktacje. Hmm jezeli tak to wspomagaj się mm na zmianę moze cos sie ruszy z laktacja
Jetkaa
Kochana poczytaj tu masz fajny link Link do: Jak odróżnić pozorny niedobór pokarmu od rzeczywistego? | LOVI.PL tam jest wszystko o laktacji itpPłacze i w ogóle rzuca główka przy cycu, ciągle puszcza, za chwilę znów szuka i rzuca główka w prawo i lewo, tak jakby się denerwował
Gosika88
Dzięki i chyba jednak utwierdzil mnie w przekonaniu, że mały się nie najadaKochana poczytaj tu masz fajny link Link do: Jak odróżnić pozorny niedobór pokarmu od rzeczywistego? | LOVI.PL tam jest wszystko o laktacji itp
Jetkaa
To moze mieszaj pokarm raz cyca raz mm.. Ale Tez go przystawiaj czesto z tego nie rezygnuj nawet jak bedzie pojedzony bo to moze tymczasowy kryzys.. Trzymam za was kciuki ;*Dzięki i chyba jednak utwierdzil mnie w przekonaniu, że mały się nie najada
Ja mam chyba syndrom wicia gniazda, id dwoch dni tylko sprzatam. Zaraz szafek mi zabraknie. Na poczatku dziecku wystarcza naprawde malo pokarmu ale radze poprosic pielegniarke z przychodni zeby przyjechala i pokazala jak przystawic dziecko bo to naprawde nie takie proste.
reklama
Jetkaa
Ja sama sie boje karmienia:\ bo przy synu nikt mi nie pokazal. Robilam to zle i bolalo.. Zadnych wskazówek a pielęgniarka nie zbyt chętnie .. Dajesz cyca i dziecko wie co ma robic.. Jej slowa.. I tak robilam.. Duzo bledow popelnilam ale teraz juz wiem jakie i staram.sie jej wykluczyc..