reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kciuki mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110] a jakieś bóle masz czy nie ?? Ty po terminie tak ??

Dzisiaj równe 7 dni po terminie. Skurcze mam ale nie są mega bolesne , zobaczymy może się rozkręci w nocy albo rano bo miałam zrobione usg i wszystko jest ok , mały wstawia się do kanału i w ogóle a termin im tu wychodzi na jutro :p
Jeżeli w nocy nic nie będzie to podłącza mnie rano pod oxy i zobaczymy jak mały reaguje i tak dalej :)

reklama
Dzisiaj równe 7 dni po terminie. Skurcze mam ale nie są mega bolesne , zobaczymy może się rozkręci w nocy albo rano bo miałam zrobione usg i wszystko jest ok , mały wstawia się do kanału i w ogóle a termin im tu wychodzi na jutro [emoji14]
Jeżeli w nocy nic nie będzie to podłącza mnie rano pod oxy i zobaczymy jak mały reaguje i tak dalej :)
To trzymam mocno kciuki [emoji110] i oby rano była wiadomość ze urodzilas [emoji39][emoji106][emoji64]

@Brzuszkowa gratulacje [emoji5][emoji8] Szybkiego powrotu do zdrowia [emoji18]

@aNusia90, @mono nic dziewczyny tylko uzbroić się w cierpliwość [emoji16][emoji39]

@Angela3aa jak u Ciebie? Daj znać co po teście oxy [emoji6]

Ja leżę z bólem głowy. Dzisiaj trochę się narobiłam - na prasowanie i sprzątanie mnie wzięło, jutro mam zamiar kontynuować [emoji14]

Trochę jeszcze czopu odeszło - mała strasznie aktywna jest, a mój D. jak zobaczył mnie po prysznicu to stwierdził, że mam bardzo „spłaszczony” brzuchol i już mega nisko jest [emoji846] Idę spać bo padam.

Dobranoc i gdyby któraś rodziła to powodzenia [emoji8]

Dzień dobry.
O Jezu jaka niewyspana jestem. Kasia pół nocy się kręciła i wstawała a ja o 6 wstaje age do szkoły wyszukiwać. Do tego katar mi się zaczyna i cos mi w boku strzeliło że ledwo chodzę. Mam nadzieję że nie będę dziś rodzić bo nie dam rady. Oby jakoś wytrzymać do drzemki Kasi i się położyć.....

Dzień dobry . Od 6 na nogach , czekam aż o 9 zmienia się lekarze i zobaczymy co dalej :)
Dobrze ze dziewczyna obok co leży tez ma mieć wywoływanie i powiedziała ze naczczo i ze na porodówce to się odbędzie bo tu bym się nic nie dowiedziała ... trzymajcie kciuki oby ruszyło :)
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110] za mna koszmarna noc córka marudzila i budziła się co chwila

Cześć kobietki [emoji8]

Widzę, że te, które już mają dzieci to nocki na równo zarywają. Współczuje [emoji18] Ja to dzisiaj nawet, nawet... względnie się wyspałam.

Pije kawkę i biorę się za sprzątanie - takie jakieś generalne porządki mi chodzą po głowie [emoji39]

Może pojadę kupić firanki i zasłonki nowe do salonu. Zobaczymy[emoji6]

@Angela3aa trzymamy kciuki [emoji1421][emoji39]

reklama
Czesc dziewczyny;)
Mojego syna tez cos bierze grypsko .. Od rana kaszle.. Zobaczymy jak to się potoczy.. Ale Od razu dostal bombe witaminowa:)

Ja tez sie wyspalam :) od 23do 7.30:) i w tym tylko 3razy pobudka na siku :)
U nas strasznie zimno ciemno i nie przyjemnie...chyba dziś ziemnej Zoski?

Do góry