reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Kciuki mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110] a jakieś bóle masz czy nie ?? Ty po terminie tak ??

Dzisiaj równe 7 dni po terminie. Skurcze mam ale nie są mega bolesne , zobaczymy może się rozkręci w nocy albo rano bo miałam zrobione usg i wszystko jest ok , mały wstawia się do kanału i w ogóle a termin im tu wychodzi na jutro :p
Jeżeli w nocy nic nie będzie to podłącza mnie rano pod oxy i zobaczymy jak mały reaguje i tak dalej :)

reklama
Dzisiaj równe 7 dni po terminie. Skurcze mam ale nie są mega bolesne , zobaczymy może się rozkręci w nocy albo rano bo miałam zrobione usg i wszystko jest ok , mały wstawia się do kanału i w ogóle a termin im tu wychodzi na jutro [emoji14]
Jeżeli w nocy nic nie będzie to podłącza mnie rano pod oxy i zobaczymy jak mały reaguje i tak dalej :)
To trzymam mocno kciuki [emoji110] i oby rano była wiadomość ze urodzilas [emoji39][emoji106][emoji64]

@Brzuszkowa gratulacje [emoji5][emoji8] Szybkiego powrotu do zdrowia [emoji18]

@aNusia90, @mono nic dziewczyny tylko uzbroić się w cierpliwość [emoji16][emoji39]

@Angela3aa jak u Ciebie? Daj znać co po teście oxy [emoji6]

Ja leżę z bólem głowy. Dzisiaj trochę się narobiłam - na prasowanie i sprzątanie mnie wzięło, jutro mam zamiar kontynuować [emoji14]

Trochę jeszcze czopu odeszło - mała strasznie aktywna jest, a mój D. jak zobaczył mnie po prysznicu to stwierdził, że mam bardzo „spłaszczony” brzuchol i już mega nisko jest [emoji846] Idę spać bo padam.

Dobranoc i gdyby któraś rodziła to powodzenia [emoji8]

Dzień dobry.
O Jezu jaka niewyspana jestem. Kasia pół nocy się kręciła i wstawała a ja o 6 wstaje age do szkoły wyszukiwać. Do tego katar mi się zaczyna i cos mi w boku strzeliło że ledwo chodzę. Mam nadzieję że nie będę dziś rodzić bo nie dam rady. Oby jakoś wytrzymać do drzemki Kasi i się położyć.....

Dzień dobry . Od 6 na nogach , czekam aż o 9 zmienia się lekarze i zobaczymy co dalej :)
Dobrze ze dziewczyna obok co leży tez ma mieć wywoływanie i powiedziała ze naczczo i ze na porodówce to się odbędzie bo tu bym się nic nie dowiedziała ... trzymajcie kciuki oby ruszyło :)
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110] za mna koszmarna noc córka marudzila i budziła się co chwila

Cześć kobietki [emoji8]

Widzę, że te, które już mają dzieci to nocki na równo zarywają. Współczuje [emoji18] Ja to dzisiaj nawet, nawet... względnie się wyspałam.

Pije kawkę i biorę się za sprzątanie - takie jakieś generalne porządki mi chodzą po głowie [emoji39]

Może pojadę kupić firanki i zasłonki nowe do salonu. Zobaczymy[emoji6]

@Angela3aa trzymamy kciuki [emoji1421][emoji39]

reklama
Czesc dziewczyny;)
Mojego syna tez cos bierze grypsko .. Od rana kaszle.. Zobaczymy jak to się potoczy.. Ale Od razu dostal bombe witaminowa:)

Ja tez sie wyspalam :) od 23do 7.30:) i w tym tylko 3razy pobudka na siku :)
U nas strasznie zimno ciemno i nie przyjemnie...chyba dziś ziemnej Zoski?

Do góry