Witam
Troszkę nie bardzo się dziś czuję, rano byłam odebrać leki z apteki i zobaczyć do lidla ale kupiłam tylko jedna bluzeczke i rajstopki i jak wróciłam to strasznie głowa mnie rozbolala jakaś obolała byłam i wogole nie do życia
Fajnie że pisalyscie co kupujcie z apteki bo jeszcze trochę muszę rzeczy dokupic i z aptecznych napewno wodę morską w spreyu dla niemowlakow, płatki kosmetyczne te większe i coś do odciagania glutkow a reszte to chyba po porodzie chyba ze coś mi się jeszcze przypomni. Przy pierwszej córce używałam butelek avent natural i były super ( kiedyś wypadła mi butelka z ręki i spadła po schodach i powiem szczerze że była cala więc butelki na pewno wytrzymałe hehe) więc teraz tak myślę ze narazie jedną taką kupię a później zobaczymy co życie przyniesie. Z mm narazie się wstrzymam zawsze można dokupić, przy córce pamiętam moj M dokupywal jak bylam w szpitalu bo położna tak doradzila żeby coś w domu mieć.
@Brzuszkowa nie martw się na pewno każda z nas tutaj ma jakieś problemy i zmartwienia a jak sama piszesz nikt nie jest idealny a życie różnie sie toczy, ja tak mam że albo sie z kimś pokloce albo mi ktoś ciśnienie podniesie albo coś jeszcze innego i też czesto mówię że wyprowadziłabym się gdzieś daleko ale z drugiej strony ciężko żyć bez najbliższej rodziny. A po za tym powiem ci dla pocieszenia ze moja mama też jest trudna jest despotyczna zawsze ma racje i wszystko wie najlepiej także rozumiem twoją sytuacje ale najlepiej podchodzić do wszystkiego na spokojnie i się nieprzejmowac różnymi dziwnymi sytuacjami ja tak robie choć czasem jest ciężko.
@Jetkaa super że wizyta ok, i życzę powodzenia w nie jedzeniu słodkiego na pewno dasz radę
@MB91 spokojnie nie denerwuj się dzidzia w brzuszku czuje twoje emocje. A co do zusu to już nie jedną osobę w tym kraju wku... traktuja każdego jak oszusta a jak sprawa się wyjasnia to nawet nie przeprosza, ja od dawna twierdzę że ci co troszkę lepiej zarabiają dobrze na tym nie wychodza
życzę żeby się wszystko pomyślnie wyjaśniło.
@sredec1982 wydaje mi się ze twoje piersi przygotowuja sie do porodu ja juz trochę biorę luteina i nic mi się nie dzieję.
@Jetkaa ciuszki prześliczne, w tych z panterka moja córka by się zakochała ona uwielbia motywy zwierzęce na ubraniach i dodatkach.
@Katerina1985 super że wszystko ok, twoja jest wieksza od mojej o cały kilogram hehe.
Uff doczytane