reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny , ciężko za wami nadążyć jak tak chwilkę się tu nie jest ;)
@MB91 nie denerwuj się , w Polsce jeszcze nigdy nic sprawiedliwe nie było. Na pewno wszystko się wyjaśni nie martw się :)
Ja dzisiaj wypralam druga turę ubranek , jeszcze tylko pościele i z głowy ;) mam dzisiaj takiego lenia ze szok , robię wszystko w żółwim tempie :)
Ja na wychowawcze idę na prawdopodobnie 3 lata , pracuje za granica i mam ten plus ze mogę iść na wychowawcze do 4 roku życia dziecka ;) ewentualnie podzielić się z moim M ale to raczej nie nastąpi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jutro jadę rano do lekarza wypisać papiery na miecierzynskie i w końcu z głowy mam co miesięczne wizyty ;)))) huraaa :) teraz mogę z niecierpliwością czekać na moja miłość <3 śnił mi się dwa razy , był taki realistyczny ;)

Powiem szczerze ze jakoś inaczej wyobrażałam sobie końcówkę ciąży miałam nadzieję ze bede biegać po sklepach szykować wszystko itp a rzeczywistość mnie przerasta ciagle tylko lekarze badania martwienie się czy wszystko ok i leki które już mnie wykanczaja biore duphaston 2×, luteine 4×, magnez 2×, spasmoline wrazie mocniejszych boli, tardyferon 1×, witaminy, nystatyne co trzeci dzień i od dzisiaj jakiś nowy lek dopochowy muszę brać przez tydzień, mam dosyć ale na następnej wizycie ma mi gin zmniejszyć ilość lekow wiec troche to pocieszające, a tak podliczylam ostatnio to w lutym i marcu wydalam na leczenie ok 1tys. kwota wrecz zaskakująca.

Jutro jadę rano do lekarza wypisać papiery na miecierzynskie i w końcu z głowy mam co miesięczne wizyty ;)))) huraaa :) teraz mogę z niecierpliwością czekać na moja miłość <3 śnił mi się dwa razy , był taki realistyczny ;)

Jak wygląda takie wypisywanie dokumentów na macierzyński? Urodzisz i co dalej?

A wiec nic specjalnego :) weszłam dostałam papier na zakończenie chorobowego a rozpoczęcie macierzyńskiego , mam dostarczyć do pracodawcy i tyle :) później muszę załatwiać wychowawcze

Mieszkasz w Polsce? Jak się załatwia taki dokument w Polsce? Chyba podpytam za 2 tyg mojego lekarza.

Ps. Wczoraj dostalam karte ruchow. Mam liczyc od 9 i zaznaczyc jak bedzie 10 - już 7 naliczyłam od 9. O i 8 już :p

Mieszkasz w Polsce? Jak się załatwia taki dokument w Polsce? Chyba podpytam za 2 tyg mojego lekarza.

Ps. Wczoraj dostalam karte ruchow. Mam liczyc od 9 i zaznaczyc jak bedzie 10 - już 7 naliczyłam od 9. O i 8 już :p

Tak mieszkam w Polsce ale jak to jest u nas to nie mam pojęcia :)
Ja jakbym taka kartę dostała to momentami nie starczyłoby miejsca żeby zaznaczać :p mały potrafi czasem poszaleć porządnie

reklama
Kolejna cudowna noc za mną, od 3 boli mnie ząb :/ prawie zero snu

w57vdqk38htkkpep.png

Do góry