reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Angela3aa my kierowaliśmy się funkcjonalnością- żeby starczył na jak najdłużej.
Stanęło na Joie mytrax a do tego dokupimy gondolę. Spacerówka będzie już do końca 'wózkowania" :)
Wygląd też miał znaczenie :)
Mamy dla młodszego synka Joie literax Air i naprawdę lekko się go prowadzi tylko mógłby być trochę lżejszy jak na spacerowke muszę kilka razy dziennie wkładać i wykładać z bagażnika ale to nie duży minus :rofl2:

reklama
@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model:)

No i mój plan szlag trafił. Pół dnia siedziałam z mężem w przychodni bo robił badania do pracy. Potem pojechaliśmy do rodziców bo kupili nam stolik na rocznicę. Pół h temu wróciliśmy do domu i padam na pysk. W dodatku zmywarka nie chce mi zmywać, nie wiem co jej odbiło.

3jgxskjosc311c31.png

@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model:)
Też podoba mi się bexa (ultra) ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć :)

Heh jak wy się znacie na modelach wozkow, dla mnie to czarna magia :) dostałam jakiś od szwagra po ich dzieciach i nawet nie wiem jaka to marka, dla mnie ważne, że jeździ :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj pobudka o 7 , lekarz zakupy obiad i takie tam. Teraz plecy to mnie tak bolą ze mam ochotę płakać , masakra. Chyba czas się zdrzemnąć ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry