reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Angela3aa my kierowaliśmy się funkcjonalnością- żeby starczył na jak najdłużej.
Stanęło na Joie mytrax a do tego dokupimy gondolę. Spacerówka będzie już do końca 'wózkowania" :)
Wygląd też miał znaczenie :)
Mamy dla młodszego synka Joie literax Air i naprawdę lekko się go prowadzi tylko mógłby być trochę lżejszy jak na spacerowke muszę kilka razy dziennie wkładać i wykładać z bagażnika ale to nie duży minus :rofl2:

reklama
@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model:)

No i mój plan szlag trafił. Pół dnia siedziałam z mężem w przychodni bo robił badania do pracy. Potem pojechaliśmy do rodziców bo kupili nam stolik na rocznicę. Pół h temu wróciliśmy do domu i padam na pysk. W dodatku zmywarka nie chce mi zmywać, nie wiem co jej odbiło.

3jgxskjosc311c31.png

@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model:)
Też podoba mi się bexa (ultra) ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć :)

Heh jak wy się znacie na modelach wozkow, dla mnie to czarna magia :) dostałam jakiś od szwagra po ich dzieciach i nawet nie wiem jaka to marka, dla mnie ważne, że jeździ :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj pobudka o 7 , lekarz zakupy obiad i takie tam. Teraz plecy to mnie tak bolą ze mam ochotę płakać , masakra. Chyba czas się zdrzemnąć ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry