reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Katherine zs budka jest obszerna! Do tego można podnieść do góry tą część, która okrywa nóżki (dodatkowo jest takie przedłużenie). No nie wiem jak to opisać :p słów mi brakuje hehe
Jak zobaczysz foto na necie to będziesz wiedziała o co chodzi ;)

reklama
Tak też myślałam o otulaczach / kocykach bambusowych [emoji3] Chyba właśnie zamówię małej coś z minky bliżej jesieni, a póki co to bambus i muślin pójdą w ruch [emoji39] Z minky to tylko zamówię kokon chyba na tę chwile [emoji13]

@Katherine super wieści [emoji13] Oby tak dalej [emoji4][emoji4][emoji4]

@Tysia mi też brzuch twardnieje. A dzisiaj (o zgrozo) obudziłam się leżąc na brzuchu prawie!!! Szok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dopiero się obudziłam po drzemce a bardziej to ból pleców mnie obudził :( ale trochę bujania i przechodzi :)

Jutro idę ma badanie glukozy . Jak to miałyście? Tzn co godzinę wam mierzyli cukier czy tylko raz po wypiciu ??

Ja kupiłam otulacz motherhood i 3 pieluchy muślinowe [emoji6] planuje też kupić kocyk lullalove [emoji7]
Dzisiaj mam cały dzień zgagę i nic nie pomaga [emoji853][emoji53] chyba będę musiała jutro kupić tabletki..

@Angela3aa ja miałam pobraną krew, po pobraniu wypiłam glukozę 75g. Po godzinie miałam pobraną drugi raz i po dwóch godzinach trzecie pobieranie :)
Dla mnie było ok. Czułam się super :) Wyniki też rewelacja! :)

@basia89 współczuję zgagi...

Mam wilczy apetyt. Codziennie jem banana i kiwi :) tak mi się załączyło ;)

Nie wiem jak u was ale u mnie trzeba mieć swoją glukozę

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry