reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Ja jestem na NFZ i normalnie dostaje nie muszę nic kupować. To jest darmowe badanie :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Katherine zs
U mnie na NFZ tez trzeba mieć swoją glukoze.
aniolek678
Zaangażowana w BB
dziewczyny,
dużo macie kupionych ubranek na 56? Czy bardziej na 62 ?
dużo macie kupionych ubranek na 56? Czy bardziej na 62 ?
@Katherine zs super że na wizycie wszystko ok
@Blondynka1988 a gondola w tym wózku w miarę duża? Bo w necie na zdjeciach jakaś mała mi się wydaję chyba ze to tylko tak na zdjęciach wygląda.
Minky fajnie wygląda ale niewiem na ile to funkcjonalne bo jak urodzilam córkę to nie miałam z tego nic bo nie było takie popularne jak teraz. U małej w przedszkolu dzieci z tego mają czapki i szaliki wiec pewnie ciepłe to jest.
Ja jeszcze glukozy nie robiłam ale w poniedzialek mam wizyte to na pewno dostane skierowanie. Ja chodzę prywatnie i muszę mieć swoją glukoze.
@Blondynka1988 a gondola w tym wózku w miarę duża? Bo w necie na zdjeciach jakaś mała mi się wydaję chyba ze to tylko tak na zdjęciach wygląda.
Minky fajnie wygląda ale niewiem na ile to funkcjonalne bo jak urodzilam córkę to nie miałam z tego nic bo nie było takie popularne jak teraz. U małej w przedszkolu dzieci z tego mają czapki i szaliki wiec pewnie ciepłe to jest.
Ja jeszcze glukozy nie robiłam ale w poniedzialek mam wizyte to na pewno dostane skierowanie. Ja chodzę prywatnie i muszę mieć swoją glukoze.
@aniolek678 ja mam dopiero 2szt body hehe na 56 na pewno nie ma co za duzo kupować. Moja urodzila się 58cm a w 56 wchodzila ok. Miesiaca ale to tez od ubranek zalezy bo są nie rowno szyte. Jak się malenstwo urodzi zawsze można coś do kupić
tysia123
Ja mam tak pół na pół 56 i 62. Ale 56 już nie kupuje, a62 tak bo dłużej ten rozmiar dzieci noszą.
Mam dla Kasi kocyki z minky i szczerze to jak dla mnie żadna rewelacja uzytkowo. Kwestia mody raczej. Oczywiście spełnia swoją rolę jako kocyk/ kołderka. Natomiast na lato za ciepłe. Kupiłam cienki kocyk taki puchaty, chyba akryl lub coś takiego, planuję jeszcze jakiś bawełniany dokupić. A tak na lato mam flaneli i tetrowki do przykrywania.
Mam dla Kasi kocyki z minky i szczerze to jak dla mnie żadna rewelacja uzytkowo. Kwestia mody raczej. Oczywiście spełnia swoją rolę jako kocyk/ kołderka. Natomiast na lato za ciepłe. Kupiłam cienki kocyk taki puchaty, chyba akryl lub coś takiego, planuję jeszcze jakiś bawełniany dokupić. A tak na lato mam flaneli i tetrowki do przykrywania.
reklama
aniolek678
Zaangażowana w BB