Mamy dla młodszego synka Joie literax Air i naprawdę lekko się go prowadzi tylko mógłby być trochę lżejszy jak na spacerowke muszę kilka razy dziennie wkładać i wykładać z bagażnika ale to nie duży minus@Angela3aa my kierowaliśmy się funkcjonalnością- żeby starczył na jak najdłużej.
Stanęło na Joie mytrax a do tego dokupimy gondolę. Spacerówka będzie już do końca 'wózkowania"
Wygląd też miał znaczenie
reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
@Mysza1990 joie mytrax jest lekki aż w szoku byłam
@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model
A wozek też w okolicy maja będę kupować, podoba mi się wózek firmy bexa tylko niezdecydowałam się jeszcze na konkretny model
Gosika88
No i mój plan szlag trafił. Pół dnia siedziałam z mężem w przychodni bo robił badania do pracy. Potem pojechaliśmy do rodziców bo kupili nam stolik na rocznicę. Pół h temu wróciliśmy do domu i padam na pysk. W dodatku zmywarka nie chce mi zmywać, nie wiem co jej odbiło.
Katherine zs
Też podoba mi się bexa (ultra) ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć@MB91 spokojnie ja też się jeszcze nie pakuje, nawet nic nie mam kupione. Właśnie w lutym zamierzam wybrać się na większe zakupy, jeszcze mały remont i przemeblowanie chcemy zrobić więc nie będę miala gdzie trzymać tych rzeczy.
Katherine zs
Ja już po lekarzu, dzidzia waży 700 gram i wszystko z nią ok. Odwiedziłam mamę, nakupila dużo rzeczy dla malutkiej, mega się cieszę
Blondynka1988
@Katherine zs mój brat ma ten model wózka
Katherine zs
Zastanawia mnie budka, wydaje się być duża, ale nie wiem jak w rzeczywistości wygląda.@Katherine zs mój brat ma ten model wózka
reklama