Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minky to 100% poliester, robią jak polar z butelek pet. Jest ok, ale moim zdaniem na kocyk na zimę, na zabawki. A tak jako przykrycie na ciepłe dni czy jako ubranie to nieHihi Blondynka dobrze wiedzieć, że nie zostałam jak taka sierotka sama [emoji3]
Ja to po przemyśleniach mam plan uderzyć jakoś pod koniec lutego na zakupy. Ale to wtedy będzie tak, że wszystko co jest potrzebne za jednym zamachem kupimy.
Wczoraj gadaliśmy, że wózek na ostatnią chwile będziemy kupować (jakoś przed majowym weekendem), bo nie mamy gdzie go trzymać - No chyba, że będzie jakaś mega dobra okazja. [emoji41]
Dziewczynki czy któraś z Was ma kocyk z minky? Jesteście zadowolone czy to tylko moda na „minky?”.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom