Co do zabawy to Aleks uwielbia się wygłupiać,lubi być łaskotany,podnoszony do góry i w dół (tak jakby spadał a ja bym go łapała tyle, że nie wypuszczam go z rąk wszystko jest kontrolowane),turla piłkę tzn.odpycha ją,lubi ze mną tańczyć,czasem udaje, że ucieka tzn.stoji koło mnie trzymając się i jak ktoś mówi dawaj go i próbuje go dosięgnąć to wtedy przebiera nogami w miejscu śmieje się i chowa głowę u mnie, uwielbia się bawić w kąpieli,lubi zabawę w akuku, uwielbia bawić się kablami na co mu nie pozwalamy.
@martex spokojnie Aleks też kręci czasami kółkami w autkach,ogólnie to mały leniuszek nie lubi się wysilać od małego i idzie na łatwiznę,taki jego urok.Bardzo długo nie potrafił odwrócić się z plecków na brzuszek co mnie martwiło ale parę miesięcy po tym jak wszyscy równieśnicy z forum ogarnęli tą umiejętność do perfekcji wtedy on zrobił dopiero pierwsze kroki w tym kierunku.Każde dziecko ma swój czas
.Gryzie prawie wszystko.
Co do usypiania to tylko przy cycu lub w nosidełku no chyba, że jest bardzo padnięty to usypia na rękach,w wózku,na sankach.
@kasia0121 super że już jesteś po operacji.Jak ty to zrobiłaś, że Filip śpi w łóżeczku?bo ja też chcę Aleksa oduczyć ale nie wiem jak to zrobić.