reklama
kasia0121
Fanka BB :)
Mamamilka cieszymy się razem z Tobą
Jahjahbob oby tak dalej, 7,5 kg to nie jest wcale mało. Najważniejsze że podwoiła wagę urodzeniowa. Teraz dzieciaki będą mniej przybierać na wadze. A co pediatra mówił na temat ząbkowania? Polecił coś?
My chyba kończymy katar. Chociaż Jedno z głowy.
Jahjahbob oby tak dalej, 7,5 kg to nie jest wcale mało. Najważniejsze że podwoiła wagę urodzeniowa. Teraz dzieciaki będą mniej przybierać na wadze. A co pediatra mówił na temat ząbkowania? Polecił coś?
My chyba kończymy katar. Chociaż Jedno z głowy.
mamamiłka
Dzięki dziewczyny[emoji16] co spinanie się zaglądam do pieluchy, a tam plamki. Więc troszke musi go męczyć, ale ważne, że się ruszyło[emoji5]. Coś mnie tkneło dzis żeby mu dać cieplejsze, no i się udało. Nam nadzieję, że jak bedzie pił to nie bedzie więcej takich problemów.
Jahjahbob brawo dla Natalki, dzielna dziewczynka[emoji4], waga ładna ile miała jak się urodziła? Miłosz waży teraz 7kg ale jest z 36 tygodnia i startową miał 2880.
Kasia super że katar się kończy[emoji5] Filipowi będzie lżej oddychać.
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Jahjahbob brawo dla Natalki, dzielna dziewczynka[emoji4], waga ładna ile miała jak się urodziła? Miłosz waży teraz 7kg ale jest z 36 tygodnia i startową miał 2880.
Kasia super że katar się kończy[emoji5] Filipowi będzie lżej oddychać.
Madziołek.
Super że się ruszyło.Ciepły soczek chyba rozgrzał brzuszek
biedronka10
Aktywna w BB
czesc dziewczyny, wogole nie mam czasu ostatnio zeby zagladac na forum. Mały pochłania cały moj czas i wymaga ciągłej uwagi.
My mamy nosidełko i sie super sprawdza, bylismy z nim juz kilka razy na wypadach w góry. Lubimy spedzac czs aktywnie i zwiedzacMy jutro na szczepienie, wiec poporosze lekarke o pzeglad szczeki natalkowej. Ciekawe ile teraz wazy. Oby szczepienie bez rewolucji obylo sie.
Dziewczyny czy ktoras z Was ma nosidelko Tula? Rozwazam zakup. Wiem, ze Madziołek masz jakies nosidelko, ale nie pamietam jakie. Co w ogole myslicie o nisidelku? Korzystacie czy lezy w kacie?
Mamamiłka biedna jestes z tymi kupkami, naprawde. Moze to przejsciowe i jak zacznie wiecej pic to ruszy troche brzuszek.
Ja podalam znowu Natalce marchewke, no ale na deser poszla sliweczka i kupa byla.
Dziewczyny takie chrupki dajecie? Dobrze rozumuem? Mozna juz takie rzeczy? Chcialabym Natalce wprowadzic gluten, a tu żadna kaszka jej nie wchodzi. Jutro zobacze ten kleik ryzowy. Aha i jeszcze techrupki to z jakies firmy konkretnej?
biedronka10
Aktywna w BB
Mały zaczał juz sie podnosic tyłek do gory i zaczyna pęłzać. Martwie sie co bedzie dalej, jak bedzie taki ruchliwy.
biedronka10
Aktywna w BB
zastanawiam sie nad kupieniem maty do zabawy, uzywacie jakas?
Ostatnia edycja:
mamamiłka
Madziołek chyba rozgrzal[emoji18], zobaczymy jak dalej będzie.
Biedronka faktycznie dawno Cię nie bylo, ale wiadomo dzieciaki pochłaniają większość naszego czasu[emoji5]. Brawo dla Twojego synka[emoji4], jeszcze chwila i będziemy ganiac nasze bobasy. Co do maty to my mamy tylko taka mniejsza, grająca i pałąk z zabawkami ma. Ta w linku nawet fajna[emoji4] i jaka cena atrakcyjna. Podobają mi się te puzzle piankowe ale nie mam na nie kompletnie miejsca, a tak składać i rozkładać to mi się nie chce.
Biedronka faktycznie dawno Cię nie bylo, ale wiadomo dzieciaki pochłaniają większość naszego czasu[emoji5]. Brawo dla Twojego synka[emoji4], jeszcze chwila i będziemy ganiac nasze bobasy. Co do maty to my mamy tylko taka mniejsza, grająca i pałąk z zabawkami ma. Ta w linku nawet fajna[emoji4] i jaka cena atrakcyjna. Podobają mi się te puzzle piankowe ale nie mam na nie kompletnie miejsca, a tak składać i rozkładać to mi się nie chce.
Madziołek.
My tylko mamy taką matę do zabawy Link do: Canpol Babies Wyszywana Mata Do Zabawy „Dinozaury” 71/001 - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Myślimy nad puzzlami, chciałam podłożyć pod matę tak że jak Aleks by wypełznął to właśnie na puzzle
Myślimy nad puzzlami, chciałam podłożyć pod matę tak że jak Aleks by wypełznął to właśnie na puzzle
reklama
Natalka miala dokladnie 3 kg jak urodzila sie, takze podwoila swoją wage. Myslalam, ze w tym momencie to juz okolo 10 kg wyskoczy:-)
Nastepne mamy za okolo 3 tygodnie. Kolejne pneumokoki, wtedy moze cos wiecej porozmawiam o zabkach, bo poki tam nic nie widac jeszcze to nie pytalam. Ja póki co, gdy ja swedza to smaruje mascia bobodent i masuje szczoteczka, albo po prostu palcem dziaselka. U nas poki co to pomaga.
Natalka tez ma mate z canpolu, motyw łąki, na ten moment jest wystarczajaca, ale ta termiczna faktycznie fajna jest.
Kupie to nosidelko. Zdecydowalam sie :-) bedzie fajnie:-) latwiej bedzie zalatwic mi proste rzeczy i nie bede wszedzie szarpac sie z tym wozkiem.
Po szczepieniu póki co w porządku, tylko pije jak dzika :-) by tak dalej.
Mamamiłka ciesze sie, ze ruszylo. Natalke jak ruszylo z zaparcia to tez zaczelo sie od takich mniejszych, a potem juz poszlo. Trzymam kciuki za Miloszka:-)
Karmimy sie wlasnie. Aaaaaa tak spac sie chce.
Nastepne mamy za okolo 3 tygodnie. Kolejne pneumokoki, wtedy moze cos wiecej porozmawiam o zabkach, bo poki tam nic nie widac jeszcze to nie pytalam. Ja póki co, gdy ja swedza to smaruje mascia bobodent i masuje szczoteczka, albo po prostu palcem dziaselka. U nas poki co to pomaga.
Natalka tez ma mate z canpolu, motyw łąki, na ten moment jest wystarczajaca, ale ta termiczna faktycznie fajna jest.
Kupie to nosidelko. Zdecydowalam sie :-) bedzie fajnie:-) latwiej bedzie zalatwic mi proste rzeczy i nie bede wszedzie szarpac sie z tym wozkiem.
Po szczepieniu póki co w porządku, tylko pije jak dzika :-) by tak dalej.
Mamamiłka ciesze sie, ze ruszylo. Natalke jak ruszylo z zaparcia to tez zaczelo sie od takich mniejszych, a potem juz poszlo. Trzymam kciuki za Miloszka:-)
Karmimy sie wlasnie. Aaaaaa tak spac sie chce.