reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Super że już masz zaplanowane co zrobisz na święta.Patrzyłam na ten beton architektoniczny faktycznie niektóre pomysły są ciekawe :) i fajnie to wygląda.Myślę, że uda ci się przekonać męża.

reklama
Madziolek przepraszam, nie doczytałam. Kalarepe podawałam ze słoiczka. Hipp ma w ofercie marchew z ziemniakami i kalarepa. Samej kalarepy chyba nie ma w sloiczkach. Filipowi bardzo smakowało. Nawet zastanawiałam się czy nie posadzić sobie w domu kalarepy, ale odpuscilam.

Dzisiaj pół dnia przeglądałam zabawki ze smyka i mam kilka pomysłów, teraz tylko muszę zdecydować co kupić. Na stronie internetowej smyka są teraz promocje chyba na wszystko.

Oj Madziolek, walczę z mężem :). Ale nie wiem na czym stanie. Muszę jeszcze poczytać jak ten beton sprawdza się w kuchni, czy jest łatwy w czyszczeniu.

Cześć dziewczyny, jak po weekendzie? Ja przez weekend troszke odsapnelam mój M przejął inicjatywę opieki synem[emoji18]. Jak ząbki u maluszków? Może już jakiś pierwszy się pojawil, my mamy ciągle slinienie i pchanie wszystkiego do buzi i nic więcej. Kupka temat rzeka można mówić i mówić, a moje dziecko i tak swoje... Znowu czekamy od czwartku[emoji20]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie weekend ciężki. Mały ciągle się wybudza w nocy i nie pozwala choć trochę się wyspac. Ząbków też jeszcze nie mamy a obślinione mam wszystko w domu. Odkąd rozszerzamy diete kupkę mamy w kolorach tęczy, rózne kolory ...no moze oprocz niebieskiego:)

Ostatnio zastanawiałam sie nad kupieniem maty piankowej do raczkowania ale troche o tym poczytałam i okazuje sie ze w wekszosci te pianki zawieraja formamid ktory moze byc rakotwórczy dla dzieci. Trzeba sie niezle naszukac zeby znależc taką bez formamidu, a cena tez powala:( wydaje sie ze jak cos jest robione dla dzieci to powinno byc bezpieczne a to nie zawsze tak jest.

U nas weekend fajny, tylko nasza trojeczka. Uwielbiam takie weekendy, spokojnie, bez spiny, spacerkowo, herbatkowo, mleczkowo, zupkowo, jedzonkowo, zabawkowo. Pewnie same wiecie co mam na mysli.
U nas po szczepionkach ida po 3 kupki dziennie, takze tego.
Natalce bardzo zasmakowaly jabka z bananami i ciasteczkami. Dzieki Kasia za patent, gluten mamy juz wprowadzony wiec.
Dziewczyny dajecie caly sloiczek dania na raz?
Zauwazylam, ze od momentu wprowadzenia innego jedzenia Natalka obtazila sie na mm. Moga byc tylko dania i musi byc cyc. Lubi sobie polezec przy cycu i poprzytulac sie do Mamy. Strasznie mnie to rozczula, bo juz taka duza, a tu jeszcze polezec przy cycku chce.
Wczoraj pierwszy raz dostala kubek niekapek i nawet zakumala o co chodzi.
U nas tez pierwszego zabka brak.

reklama
U nas również ząbka nie ma,czekamy.Podajecie coś na dziąsła?
Nasz weekend minął nawet dobrze.Aleksowi coraz lepiej idzie siedzenie :) Dzisiaj następny sukces śpi na kanapie już prawie 2godziny sam tylko z jedną przerwą na cyca aż mi ciężko w to uwierzyć.
Wczoraj spróbował rosołku z kurczakiem i ryżem,posmakowało mu.Byliśmy wczoraj w sklepie i akurat trafiliśmy w netto na promocję słoiczków tych większych drugi za połowę ceny to wzięliśmy,mąż się ze mnie śmieje, że alejka z rzeczami dla dzieci to dla mnie raj haha i chyba ma rację bo najdłużej czasu spędzamy właśnie tam
@Jahjahbob my podajemy tyle ile Aleks chce.Wczoraj pojadł mleka to zjadł tylko parę łyżeczek

Do góry