Olo32
Fanka BB :)
Bedzie wielka kupa! Jak nic!@Lefkowa- ty żyjesz! witamy witamy po przerwie. Oczywiście trzymam kciuki za obronę a w poniedziałkowy poranek zasadzę Ci wirtualnego kopa w tyłek na szczęście!
U nas ze spaniem podobnie. Noce fajne max dwie pobódki i potrafi spać od 21 do 7 a w dzień krótkie drzemki. Chyba że odsypia jakieś perypetie typu pobranie krwi. Ogólnie wg apki wychodzi mi, że śpi 12-14 h na dobę.
Dzisiaj natomiast moje dziecko zjadło na kolacje 3 (trzy!) cyce! Po pierwszym ssaniu 15 min odbiluśmy i zgodnie ze sztuką zaproponowałam mu drugą pierś. Zjadł ze smakiem kolejne 15 min. Odbiliśmy i myślałam że pójdziemy już spać, ale moje dziecię w międzyczasie zassało się w moje ramię próbując zrobić mi malinkę (tę sztukę opanował już w drugim tygodniu życia). Przystawiłam go więc ponownie do piersi 1 i ssał jeszcze dobre 7 min zanim usnął z błogim bezzębnym uśmiechem. A i po tym ciumkał jeszcze na sucho przez sen.
Nie wiem czy mam się cieszyć, że dostał takiego apetytu czy drżeć z przerażenia.
Dodam, że godzinę wcześniej zjadł również z dwóch cycy po ok. 10 min O.O
Ciekawe ile będzie spał po takiej wyżerce.. i gdzie on to zmieścił??
U nas zawsze jak mala sie naszamie jak nieboskie stworzenie, spodziewamy sie mega kupy. maz ma na nia super nazwe - 'kaka demona''. Przyjela sie i ja tez jej uzywam
@Lefkowa - u nas takie sposoby nie podzialaly i ten tanno hermal musial wjechac. Ale widzimy poprawe, wuec super
No i daj czadu w poniedzialek! Trzymamy z Marycha kciuki
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom