reklama
MajaMaj
Fanka BB :)
Olo chyba pisała, że usuwała żylaki.
Co do rutyny- z chłopakami starszymi miałam, przy młodszym i teraz przy Wice już tak się nie spinam. Kąpiel co dwa dni na razie wystarcza, zawsze nakarmiona. Pieluchę zmieniamy według potrzeb ( a zazwyczaj potrzeba jest). W nocy tylko jak jest kupa, też zazwyczaj po jedzeniu bo akurat wtedy sadzi. Ogólnie łatwiej nam się dogadać jak jest najedzona więc oszczędzamy sobie płaczu dzięki pełnemu brzuszkowi.
Co do rutyny- z chłopakami starszymi miałam, przy młodszym i teraz przy Wice już tak się nie spinam. Kąpiel co dwa dni na razie wystarcza, zawsze nakarmiona. Pieluchę zmieniamy według potrzeb ( a zazwyczaj potrzeba jest). W nocy tylko jak jest kupa, też zazwyczaj po jedzeniu bo akurat wtedy sadzi. Ogólnie łatwiej nam się dogadać jak jest najedzona więc oszczędzamy sobie płaczu dzięki pełnemu brzuszkowi.
Olo32
Ja zamykałam glowne mnie zylne w nogach laserowo. Pisalam o tym niedawno. Na telefonie nie znajde.
@milkaklaudia go go girl!!
Nam też trochę tych pieluch schodzi. Dzis w trakcie wymiany mloda mnie obsrala strzelajaca kupa ciekawe przezycie
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
@milkaklaudia go go girl!!
Nam też trochę tych pieluch schodzi. Dzis w trakcie wymiany mloda mnie obsrala strzelajaca kupa ciekawe przezycie
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo
Pięć wdechów na partych[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]. Ale miałam położną co już Franka z nią rodziłam. Na wygląd to postrach oddziału, taka zimna szefowa i stanowcza. Ale dla mnie to królowa porodówki[emoji73][emoji73][emoji73][emoji73][emoji73]No to nieźle... 2 min? Zdążyłaś chociaż powietrza zaczerpnąć przy tym porodzie?
Piwo mówisz.. ja bym winka łyknęła... a mam taki poradnik z IMID w którym piszą, że przy karmieniu alkohol w niewielkich ilościach jest dozwolony. Jak bozię kocham, większe restrykcje mają wobec mleka i czekolady niż alkoholu :\
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
Wody zielone odeszly. Skurcze mam silne rozwarcia nie ma. I tak mi noc leci. Skurcze nie dają spać a każą. Rano raczej będą wywoływać rozwarcie
milkaklaudia
Skurcze co jakieś 7 min męczą mocno a rozwarcie na jeden palec
Trzymaj się [emoji1]. Jesteś dzielna! Już niedługoSkurcze co jakieś 7 min męczą mocno a rozwarcie na jeden palec
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
waraai
Wody zielone odeszly. Skurcze mam silne rozwarcia nie ma. I tak mi noc leci. Skurcze nie dają spać a każą. Rano raczej będą wywoływać rozwarcie
Ale Ty już w szpitalu??
Bo z tymi wodami, to koniecznie!
Sama urodziłam się po zielonych właśnie..
Trzymam kciuki! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom