reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Heloł! Leżę sobie. Od 15 minut na oksytocynie (6godzinnej) i czekamy :)
1495276304-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
To się zbieraj sarenko[emoji8][emoji8][emoji482]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Olo trzymam kciuki i mam nadzieję, że już niebawem pochwalisz się zdjęciem córci :)

My dziś działkujemy i korzystamy ze słoneczka, a właśnie przed chwilą bocian kręcił nad nami kółka, może to znak/sygnał :D

Ja właśnie tak na weekend to bym nie chciała trafić na oddział bo te nasze wiejskie doktory to wolą mieć spokój i jak położna tematu nie popchnie to leżysz do poniedziałku [emoji40][emoji17][emoji53]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olo trzymam kciuki i za prędkość i za jak najmniej bólu i za zdrowie Twoje i córci.
Jeszcze chwila i będziecie wszyscy razem. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@waraai wzruszylam sie na sama mysl bycia juz razem z mloda.

Skurcze sie nasilaja. Mialam badanie - dwa palce wchodza, ale troche mnie tam panie ponaruszaly i krwawie lekko.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Te badania sprawdzające rozwarcie, to nic fajnego, kurczę..
Trzymaj się tam mocno.

I tak dzielna jesteś, że po oxy do nas piszesz. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry