reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Kurde no! Nic sie nie ruszylo :( skurcze dosyc mocne, a szyjka ani drgnie. Dostalam czopki, ktore maja ja zmiekczyc.
A tymczasem fotka z moja torebunia, czyli pompa z oksytocyna ;)
1495293482-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32 Twoja szyjka jaka mocna i uparta. Oby ją w końcu coś wzięlo i zaczęła współpracować z Tobą. Skurcze po oxy takie do wytrzymania że taki uśmiech na twarzy? No agentka z Ciebie :)

reklama
Dla mnie to Ty też nie wyglądasz jakbyś była już w tej fazie porodu. Może podejście jednak robi swoje. :) no ciekawe jak akcja się potoczy i trzeba pamiętać, żeby wziąć coś ze sobą na tą nudę. :)

Ech no plakac nie bede, wiec pozostalo usmiechanie sie ;) zaraz druga dawke antybiotyku dostane. Lekarz chce, zebym urodzila, wiec beda kombinowac tak, zeby max jutro Marysia wyszla.

A skurcze po oxy rozne. Teraz sie mocniejsze zaczynaja.

Do jutra jeszcze 6godzin to lepiej zeby Marysia wyszła dzis żebyście sie jeszcze wyspali tej nocy :)

Dzis byk - jutro bliźniak :)

Olo a mąż może zostać na noc z tobą jakby co?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo a mąż może zostać na noc z tobą jakby co?

Raczej nie, odwiedziny na patologii do 19:30, ale bedziemy kombinowac, zeby mogl zostac, bo jak sie rozkreci, to chce go miec przy sobie.

A masz kogoś w pokoju bo gdybyś była sama może byłoby łatwiej... Może jakaś bombonierka dla położnych to przymkną oko...

A masz kogoś w pokoju bo gdybyś była sama może byłoby łatwiej... Może jakaś bombonierka dla położnych to przymkną oko...

Mam dziewczyne w 29tc z saczacymi sie wodami. Cos bedziemy kombinowac :)

reklama
Ty to przeciez juz rodzisz to mąż musi byc !!
A Ty sie kiedyś pytałaś czy czuć ruchy przy skurczach czy pomiędzy i co? Czujesz?
Wlasnie sprawdzałam tego bliźniaka i większość źródeł podaje ze od 21.05 ale sa i takie co podają ze 22.05.

Do góry