reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Kurde no! Nic sie nie ruszylo :( skurcze dosyc mocne, a szyjka ani drgnie. Dostalam czopki, ktore maja ja zmiekczyc.
A tymczasem fotka z moja torebunia, czyli pompa z oksytocyna ;)
1495293482-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32 Twoja szyjka jaka mocna i uparta. Oby ją w końcu coś wzięlo i zaczęła współpracować z Tobą. Skurcze po oxy takie do wytrzymania że taki uśmiech na twarzy? No agentka z Ciebie :)

reklama
Dla mnie to Ty też nie wyglądasz jakbyś była już w tej fazie porodu. Może podejście jednak robi swoje. :) no ciekawe jak akcja się potoczy i trzeba pamiętać, żeby wziąć coś ze sobą na tą nudę. :)

Ech no plakac nie bede, wiec pozostalo usmiechanie sie ;) zaraz druga dawke antybiotyku dostane. Lekarz chce, zebym urodzila, wiec beda kombinowac tak, zeby max jutro Marysia wyszla.

A skurcze po oxy rozne. Teraz sie mocniejsze zaczynaja.

Do jutra jeszcze 6godzin to lepiej zeby Marysia wyszła dzis żebyście sie jeszcze wyspali tej nocy :)

Dzis byk - jutro bliźniak :)

Olo a mąż może zostać na noc z tobą jakby co?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo a mąż może zostać na noc z tobą jakby co?

Raczej nie, odwiedziny na patologii do 19:30, ale bedziemy kombinowac, zeby mogl zostac, bo jak sie rozkreci, to chce go miec przy sobie.

A masz kogoś w pokoju bo gdybyś była sama może byłoby łatwiej... Może jakaś bombonierka dla położnych to przymkną oko...

A masz kogoś w pokoju bo gdybyś była sama może byłoby łatwiej... Może jakaś bombonierka dla położnych to przymkną oko...

Mam dziewczyne w 29tc z saczacymi sie wodami. Cos bedziemy kombinowac :)

reklama
Ty to przeciez juz rodzisz to mąż musi byc !!
A Ty sie kiedyś pytałaś czy czuć ruchy przy skurczach czy pomiędzy i co? Czujesz?
Wlasnie sprawdzałam tego bliźniaka i większość źródeł podaje ze od 21.05 ale sa i takie co podają ze 22.05.

Do góry