reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Olo będzie dobrze, po jednym ktg takie wnioski, też nastraszyc potrafią... Tylko moze lepiej dmuchać na zimne. Trzymaj się... I pisz nam jak tylko będziesz mogła [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewuchy dawajcie ino tu tą listę proszę bo chyba tylko ja tam zostałam. A mam taką aplikacje ciążową i w niej pisze: do porodu 2dni, więc zobaczymy. Nie chciałabym jeszcze we wtorek jechać do ginekologa i od 6czekac w kolejce bo to już mnie męczy.
A z mojego grafiku lekarzy na położniczym to dzisiaj jest taka zołza,a potem będzie w piątek więc mam cichą nadzieję że dzisiaj jeszcze nie, a w piątek będzie już po.....

Oczekujący:
Lefkowa: od 11.05 czekamy na rozwój sytuacji
DaWo: między 15 a 28 maja (przyjmuję zakłady - nagroda główna: tytuł forumowej Matki Chrzestnej attachFull807306 )
Olo32: 20.05
Marysia787: 21.05
*Ula*: 21.05
milkaklaudia: 22.05
Marta&Hania: 24.05
Lalamido: 26.05 (lub wcześniej)
waraai: 29.05
karlik: 30.05 (lub wcześniej)

Dzięki[emoji7]
Olo by się wstrzeliła w termin[emoji16] byłoby pięknie.
Tak się zanosiło z rana na ciepełko a tu dupa...

Olo, trzymam kciuki. Teraz już rozumiesz dlaczego tak mnie te ktg stresowały za każdym razem?
Karlik- właśnie nic nie było, żadnego śluzu, no czyściutko do samego końca, a przysięgam że zwracałam bardzo bardzo uwagę :) Jak już na IP zdjęłam majtki to minimalnie wkładka była podbarwiona na różowo, no ale to już było 7 cm rozwarcia i niecałe 10 minut do pojawienia się mojej królewny na świecie.
My dziś pierwszy spacerek- a właściwie to Wiki na tarasie wietrzy się w wózku, a ja się relaksuję z Wami przed komputerem. Nie chce mi się nigdzie iść, może jutro wezmę małą do kościoła to będzie miała spacer chodzony.
Martussa, pierwszy kryzys powiadasz? U mnie na razie pierwszy nawał, w nocy myślałam że mi cycki wybuchną! No i niestety do tej pory pamiętam zastój jaki mi się zrobił przy pierwszym dziecku i aż mi ciary przechodzą na samą myśl, że mogłoby się powtórzyć więc chucham i dmucham.
Wiktoria w wózku śpi na dworze bez czapki- myślicie, że jest konieczna? Temperatura wyższa niż w domu więc wdaje mi się, że nie...
Olo, czekamy na relację LIVE :)

Olo, trzymam kciuki. Teraz już rozumiesz dlaczego tak mnie te ktg stresowały za każdym razem?
Karlik- właśnie nic nie było, żadnego śluzu, no czyściutko do samego końca, a przysięgam że zwracałam bardzo bardzo uwagę :) Jak już na IP zdjęłam majtki to minimalnie wkładka była podbarwiona na różowo, no ale to już było 7 cm rozwarcia i niecałe 10 minut do pojawienia się mojej królewny na świecie.
My dziś pierwszy spacerek- a właściwie to Wiki na tarasie wietrzy się w wózku, a ja się relaksuję z Wami przed komputerem. Nie chce mi się nigdzie iść, może jutro wezmę małą do kościoła to będzie miała spacer chodzony.
Martussa, pierwszy kryzys powiadasz? U mnie na razie pierwszy nawał, w nocy myślałam że mi cycki wybuchną! No i niestety do tej pory pamiętam zastój jaki mi się zrobił przy pierwszym dziecku i aż mi ciary przechodzą na samą myśl, że mogłoby się powtórzyć więc chucham i dmucham.
Wiktoria w wózku śpi na dworze bez czapki- myślicie, że jest konieczna? Temperatura wyższa niż w domu więc wdaje mi się, że nie...
Olo, czekamy na relację LIVE :)
Dziewczyny pilnujcie żeby się nie klapiły uszy i żeby przekręcać glowe, mój Franek głowę to ma jak od cyrkla ale jedno ucho trochę odstaję więc jestem przeczulona na tym punkcie.

Heloł! Leżę sobie. Od 15 minut na oksytocynie (6godzinnej) i czekamy :)
1495276304-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry