reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry! Ja w szpitalu w sali przedporodowej... Wczorajszy zapis ktg był mało reaktywny więc lekarz postanowił pozostawić mnie na obserwacji... Skurczy brak!
Ooooooooo no to dajesz mała [emoji41] . Sprawdź ile kondygnacji ma szpital, policz stopnie na klatkach schodowych a później raz jeszcze i hop [emoji16]. Trzymam kciuki żeby coś się rozkreciło [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej króliczki [emoji16] kolejna noc przespana wzorowo[emoji16] słonko wychodzi i dobry dzień na poród...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też przespałam o dziwo na jednym wdechu nawet bez pobudki. Po wczorajszych kilometrach absolutnie cisza.
A jutro 39 tydzień kończę.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się melduję po przespanej nocy :) dostaliśmy truskawki od kolegi z jego ekogospodarstwa i na drugie sniadanko beda :)
Żadnych oznak tego, że Maryś chce wyjść.. Skoczę może do parku na spacer i ją rozruszam ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień Dobry!
Noc nawet bez wstawania na siku! Jakoś rano byłam mocno zmęczona i ciężko szło się i wracało ze szkoły ale po śniadaniu już jest lepiej.

Mam niesamowicie poparzoną dłoń i doszliśmy do wniosku że to jednak po plewieniu w zielniku, bo na pewno nie był to wrzątek bo bym musiała czuć.
Powinnam iśc do lekarza, obawiam się że to barszcz sosnowskiego.... powinnam iść do lekarza może ale strasznie mi się nie chce i po prostu nie wierze w ich wiedzę....

Ja jestem już zupełnie spokojna i nie cisnę się psychicznie na poród.... do piątku biorę na wstrzymanie - ciekawe co syn na to :-)

Załączniki

• IMG_1480.JPG
    IMG_1480.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 140
Ale blokujecie dziewczyny! Lefkowa, Ty już chyba czas najwyższy, tak?
My po pobraniu krwi u malucha, obyło się bez płaczu o dziwo! Teraz czekam na wyniki i mam nadzieję, że do domu.
Czy jedzenie szpitalne jest okropne? No, ja w ogóle jestem bardzo wybredna, ale sałatka rybna na śniadanie mi nie wejdzie nigdy w życiu! Poza tym oni tu nie mają kuchni swojej- wczorajsza kasza gryczana ( której nienawidzę nawet w domu) była tak sucha, że nawet patrzeć nie mogłam. No, ale! Co tam żarcie! Jestem happy że już dziś będę spać we własnym łóżku! Nie wiem tylko jak z czasem na pisanie w domu będzie ;) nocki podczas karmienia zostają.
Trzymam kciuki dziewczyny, Waraai jak tam? Coś będzie/jest z tych skurczy?

reklama
@Karlik szitfak!!! Ale bąbel! Smarujesz czymś? Lekarz pewnie obejrzy, przebije (albo nie) i na tym sie skonczy. Nie wiem, jakie sa dodatkowe efekty poparzenia tym barszczem :/

@MajaMaj wlasnie czytalam, ze na zelaznej catering maja. Ja z ta wybrednoscia mam roznie. Jak sie odpowiednio nastawie i bede glodna, to zjem i sucha kasze ;)

@mamaAWR jak tam? Ja na Karowej bylam na kilka dni badan jakies 7 lat temu i nawet bylzm zdziwiona, ze w szpitalu moze byc znosne jedzenie i rozsadne porcje (to byl moj pierwszy pobyt w szpitalu) :)

Ale dzis pieknie! Az sie geba cieszy! [emoji41]

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry