waraai - podajmy sobie ręce w zabawie i w piosence - taka piosenka przedszkolna mi sie przypomniała - identyko "odpoczywam " ;-)
martusiamiska- taka wydzielina to może być stan zapalny/grzybica albo oczyszczanie....
Dawo - kurka moją córę tez już coś bierze, oczy jej łzawią, literki się rozmazują i nie mam pojęcia czy i co jej dawać bo ona oczywiście po badaniach alergikiem nie jest :/ tylko w maju i tylko oczy łzawią. Ja tez jestem zdania że F*F jest gatunkowo dobre.
martussa- ja zdecydowanie owsiane, pianka mnie nie rusza nic a nic, a owsianych wczoraj zjadłam całą blachę!
asiapodlasie- GRATULUJĘ!! Boże ciśnienie zawałowe!! Ale super, że Gabrysiem wszystko OK taki znowu wcześniak to on nie jest aż dziwie się że tak go ocenili- przy tej wadze i radzeniu sobie, może przez to ciśnienie.
Gabiś - kłucie w szyjce u mnie oznaczało jej skracanie! :-)
Ja dziś miałam 4 godziny zabiegów upiększających (manicure-hybryda, pedicure-hybryda, regulacja). Po 4 godzinach przybierania różnych wygodnych pozycji na krzełse/fotelu itd. jestem wypompowana!! położyłam się i brzuch mi się spiął boleśnie, chyba się położę spać to się zregeneruje. miss porodówki psia mać. Dobrze że mąż się zajął dziś obiadem bo bym nie dała rady.