reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczęta (szczególnie te, które już mają dzieciaczki przy sobie :) ).

Kupuję dziś ubranka na OLX i część jest z H&M.
Zgarnęłam rozmiar 56 i 50.

Zapytałam jednej z dziewczyn o te rozmiarówki (miała fajny zestaw 50tek, a brałam już od niej te 56) i napisała w te oto słowa:

"Moja córka urodziła się z wagą 3200 i 55 cm i te 50 były na nią lekko za duże nawet, HM ma zawyżona rozmiarowke. Teraz ma 9 miesiący i 8.5 kg a z HM nosi 68"

Co myślicie?
Serio tak?

Mamy z maleństwami - jakie rozmiary przyodziewacie? :)

@Olo32 akurat te promocje, które tu wstawiacie. :D
Dopełniają idei mego bankructwa. ;)
Bo i aptekę hurtem wykupiłam..

reklama
Dziewczyny nie wszystko musi być różowe i niebieskie [emoji41][emoji16]. Internet da ludziom wszystko
1493836731-aaaaaa.jpeg
1493836738-aaaaaa.jpeg
1493836744-aaaaaa.jpeg
1493836752-aaaaaa.jpeg

1493837041-aaaaaa.jpeg
1493837047-aaaaaa.png
1493837054-aaaaaa.png

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapytałam jednej z dziewczyn o te rozmiarówki (miała fajny zestaw 50tek, a brałam już od niej te 56) i napisała w te oto słowa:

"Moja córka urodziła się z wagą 3200 i 55 cm i te 50 były na nią lekko za duże nawet, HM ma zawyżona rozmiarowke. Teraz ma 9 miesiący i 8.5 kg a z HM nosi 68"

Co myślicie?
Serio tak?

Szalona :)
Ja z h&m mam tylko body na ramiaczkach. Nie wiem jak to się stało, że tyle tych ubranek ogladam, a mam tak niewiele. Kupilam, bo byly szare, a to rzadkosc w ciuszkach niemowlecych ;)
Mam bodajze rozmiar 62 i wydają się akurat dosyć małe..

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Czachy!
Love!
Gdzie to tak?

Choć w sumie mam już taką na 56. [emoji14]

1493837347-aaaaaa.jpeg

Wbrew pozorom jest czerwona. :]
Fajowa [emoji16]. Ja męża chyba nie powstrzymam żeby nie kupił małemu jakiś czaszek [emoji12]. To stary metal i rockowiec. Olo już nawet AC/DC słucha, bo w Fasolkach nie ma perkusji i gitary basowej [emoji41]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Co myślicie?
Serio tak?

Ja z tego co pamiętam... bardzo przeżywałam pierwszy miesiąc z Marysią, bo pomimo, że również urodziła się mając 55 cm to prawie wszystkie rzeczy (56) na niej wisiały... i faktycznie z tymi rozmiarówkami różnie... teraz zaopatrzyłam się w więcej takich małych ubranek zwłaszcza, że dziecko musi wyglądać :D

reklama

Co myślicie?
Serio tak?

Z tym rozmiarem coś chyba jest. Ja też mam kombinezon na 50, mój dzieciak urodził się 53 cm a to takie dosyć spore jest. Koleżanka dała mi też kombinezon na 62 cm i wygląda to jak na roczne dziecko. :p

Do góry