reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Gratulacje Asia!! Straszne miałaś to ciśnienie! nawet nie wiedziałam, że z takie wysokie może być. Dobrze, że zrobili szybko cesarkę i wszystko się dobrze skończyło. Gabrysia wygląda ślicznie!! Wcale nie widać, że wcześniak. I waga też taka słuszna jakby normalnie się urodziła. Dużo zdrówka i dla Was oboje!!
Zaraz zaktualizuję listę :)
Asia chyba urodziła synka [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A w ogóle to Dzień Dobry!
Spałam dziś jak zabita. Martussa82 - mogę się podzielić kilkoma godzinami snu, pod warunkiem, że prześlesz jakieś swoje wypieki w wersji bezcukrowej :D

@Olo32 - w ogrodzie było super, chociaż trochę wiało. Miałam nadzieję na kwitnące malwy, ale niestety z powodu niskich temperatur sporo z nich było przymrożonych i tylko część zdążyła ładnie zakwitnąć. Za to ogród tulipanowy przepiękny i bratki i drzewa owocowe ślicznie kwitły. Jest co oglądać. A w szklarni sezon na cytrusy :) Od jutra ma być też festiwal roślin owadożernych - kiedyś sama parałam się ich uprawą.

@asia prześliczny!! :)

Mój syn też Gabriel i też 36+4. :D
Jest jedynym Gabrielem w każdej szkole czy przedszkolu (a trochę tego zaliczył :p).
Po porodzie zapytali mnie od razu, czy będzie księdzem - trochę się przeraziłam. :]

No piękny ten Twój chłopak.
I faktycznie słusznej wagi, jak na jego wiek. :)

@asia333podlasie ogromne gratulacje!! Śliczny chłopak!! Dołączasz do kwietniowych mam :)) mój miał na początku 7 pkt, po paru minutach 9.
Tymczasem przesyłam zdjęcia 10 dniowego Nikosia :)

Załączniki

• received_1702479099768026.jpeg
    received_1702479099768026.jpeg
    137,4 KB · Wyświetleń: 157
  • received_1702476339768302.jpeg
    received_1702476339768302.jpeg
    118,2 KB · Wyświetleń: 171
  • received_1702483793100890.jpeg
    received_1702483793100890.jpeg
    122,4 KB · Wyświetleń: 160
Hej dziewczyny nie mam szans Was nadrobic przynajmniej teraz . U mnie wszystko z przebojami tak jak pisalam bylam na patologi ciazy cisnienie juz w miare bo ok 140 na 90 w sobote nawet bylo nizsze wiec ja szczesliwa az po polidniu zaczol drentwiec mi jezyk i gorac mi bylo pielegniarka zmierzyla cisnienie odrazu zabrala ta kartke z cisnieniami i gdzies poleciala za chwile przyszedl lekarz spytal jak sie czuje ja ze goraco mi i ten jezyk zaczeli dawac mi zastrzyki i co chwile mierzyli cisnienie jak pytalam jakie to mowili ze za duze i przyszedl lekarz i spytal czy sie zgadzam wczeaniej rozwiazac ciaze oczywiscie sie zgodzilam i tak 28.04 o 23.48 urodzil sie Gabrys z waga 3150 i 54 cm w 36t4d. Jestesmy jeszcze w szpitalu chyba do 5 bo caly czas sprawdzaja czy z malym wszystko ok bo wczesniak i dostal malo punktow przez to cisnienie bo 5 a po kilku min 8 ale jak narazie wszystko dobrze. Moze ktos by wstawil liste rozwiazania to chociaz bym nadrobila kto juz po.
Przez to wszystko nawet nie mialam sil odwiedzic Moniki a szkoda a jeszcze dodadam ze mialam znieczulenie ogolne bo nie dal rady cos wbic w kregoslup a czas gonil dowiedzialam sie juz na bloku operacyjnym ze niby cisnienie spada to bylo 223na 165 to nie wiem ile bylo wczesniej. Teraz juz dobre 125na 85. A to Gabrys slabe zdjecia bo plik jak ten to za duzy [emoji5]
Jaki śliczny [emoji16]!!! Gratulacje !!! Widać że silny brzdąc jak nic [emoji7]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry