reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Laski czy słyszałyście o promocji Astor??? Podobno zwijają się z Polski i mają wszystko -70%!!![emoji4]
Jutro idę do Ross [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Monia8333 - gratulacje!!! Śliczny Pucek! Na pierwszym zdjęciu chyba niezbyt zadowolony z nowego świata ale widać że cyc go uspokoił :D

No to się zaczęło rozpakowywanie. Skoro już termin 11.05 poleciał to może i mój syn się zdecyduje. Wierci sie teraz niemiłosietnie od przepony po pęcherz to może by już wyszedł do kolegów :)

Monia, gratulacje!!! Ale tempo dziewczyny zapodalyscie!
A ja mam skurcze... Spróbuję zasnąć bo jakoś nie mam głowy żeby je liczyć. Oczywiście torby się nie spakowały...

reklama
Gratulacje [emoji16]
Ja mam 37 i 1... Ale czyta się to jako 38, chyba oficjalnie trzeba spakować torbę, bo poród może nas zaskoczyć jak zima drogowców... Od godziny nie mogę spać [emoji36] kurcze tak bym się na brzuchu położyła ale teraz to już szybciej niż później [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry