Olo32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nieźle musisz zaciskać nóżki przez te 4 dni!! Jeszcze nigdy nie byłam tak długo w ciąży :-)Co do terminu porodu mam na 3 maja, mąż kazał mi rodzić równo z terminem żeby miał dłuższą majowke,a w żadnym razie nie mogę urodzić wcześniej bo dopiero 29 kwietnia wraca z poligonu
Duzy juz maluszek ☺ super ze wszystko wporzadku a ktory u Ciebie dokladnie tydz?Cześć dziewczyny, ja już po wizycie. Synek znów się nie pokazał i już nawet nie liczę,ze pokaże swoją buzię przed porodem. Ułożony glowkowo więc dobrze bo ostatnio był ułożony posladkowo. Waży prawie 2200 i dlugi 30cm. Wyniki mam dobre, ostatnio miałam dość dużo bakterii w moczu jednak nic nie bralam żeby się ich pozbyć a tym razem skorzystałam z rady oddania moczu przez tampon i wszystko jest tak jak być powinno wizyty mam dalej co 3 tygodnie tak jak od początku ciazy.
Co do terminu porodu mam na 3 maja, mąż kazał mi rodzić równo z terminem żeby miał dłuższą majowke,a w żadnym razie nie mogę urodzić wcześniej bo dopiero 29 kwietnia wraca z poligonu
Wiesz raczej wpuszczaja powinni ☺ kiedy masz wizyte?w razie czego nawigacja pomoże znaleźć a czy wpuszczają samochodem na plac za szlabanem? Bo przy uniwersyteckim miałam problem i w sumie kawałeczek na piechotę trzeba było.
Tak, mam problem z szyjka
Karlik, z tym rezerwacjami przeginaja. Mam nadzieję że z chrzcinami takiego problemu nie ma, w innym wypadku choćby na początku ciąży by trzeba było rezerwować; )Słuchajcie - hit dzisiejszego wieczoru
Dzwonią do mnei z restauracji - regionalnej - że ZWOLNIŁO SIĘ MIEJSCE na komunię na 2018 ROK!!
( 10 miesięcy temu chciałam tam zerwezerwować stolik - z wyprzedzeniem 2 lat- nie było miejsc).
PARANOJA. Ale przedyskutowaliśmy i jednak nie chcemy mieć w lokalu gdzie poza naszym dzieckiem będzie jeszcze kilku innych "komunistów" :-)
Gratuluję udanej wizytyCześć dziewczyny, ja już po wizycie. Synek znów się nie pokazał i już nawet nie liczę,ze pokaże swoją buzię przed porodem. Ułożony glowkowo więc dobrze bo ostatnio był ułożony posladkowo. Waży prawie 2200 i dlugi 30cm. Wyniki mam dobre, ostatnio miałam dość dużo bakterii w moczu jednak nic nie bralam żeby się ich pozbyć a tym razem skorzystałam z rady oddania moczu przez tampon i wszystko jest tak jak być powinno wizyty mam dalej co 3 tygodnie tak jak od początku ciazy.
Co do terminu porodu mam na 3 maja, mąż kazał mi rodzić równo z terminem żeby miał dłuższą majowke,a w żadnym razie nie mogę urodzić wcześniej bo dopiero 29 kwietnia wraca z poligonu
Właśnie jutro mam wizytę kontrolnąWiesz raczej wpuszczaja powinni ☺ kiedy masz wizyte?