Nie ma. Ale w moim przypadku szpital musi mieć odpowiedni stopień referencyjnosci bo inaczej nie przyjmą... więc tylko Białystok. 32 tydzień, ale z tą torba to nie mój wymysł tylko gin. Ten nowy gdzieś obok musi być, ale nie mam pojęcia bo byłam tylko w uniwersyteckim.A w Łapach nie ma porodowki? Czy nie chcesz tam rodzic? To tak jak ja gdzie trafie tam bede oba szpitale sa nowe itd slyszalam tylko ze w tym uniwesyteckim jak cos sie dzieje to lepiej bo tam wszystkie odzialy sa inne tu tylko porodowka . A wiesz gdzie ten nowy szpital dokladnie? Ktory u Ciebie juz tydz ze juz torbe do gin bierzesz ☺?
reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
On na tym samym placu jest tylko blizej ronda ten szlaban na rogu przy rondzie. Przypomnij Ty masz problem z szyjka tak?
Karlik
marta:-) - widze że jedziemy z mężami na podobnym wózku :-) mój przed poprzednim porodem mnie prosił - tylko nie w tym tygodniu bo naprawdę nikogo nie mam ( koniec sierpnia/wrzesień) no i w piątek się małej zebrało na przyjście na świat w najmniej odpowiednim dla niego momencie:-) ( przy czym starsza miała wtedy 40 stopni gorączki )
asia33podlasie - a ja czytałam badanie że fryzjerki ciężarne nakładające farby z amoniakiem ( wdychanie właśnie) są grupą najczęstszych poronień i to ich dzieci sa najczęściej alergikami i astmatykami :-( Mnie też się pytał i fryzjer i ginekolog skąd takie "głupoty" że to niby szkodzi :-)
Olo - cholera przegapiłabym tego Jelpa. Te ceny sa lepsze niż w sklepach? Bo nie mam jak porównać? :-( aaaaaaaaaaa i maja jakieś pakiety z pieluszkami Mommy Mouse! musze tam lecieć!! :-)))
Włąsnie zapomniałam zapytać o badania na nastepną wizytę... toxo nie mam co robić chyba, bo przechodziłam.
jestem wymaglowana psychicznie po telekonie i musze coś zjeść - a za dwie godziny juz będą dzieci - cały dzien w robocie dziś ;-)
asia33podlasie - a ja czytałam badanie że fryzjerki ciężarne nakładające farby z amoniakiem ( wdychanie właśnie) są grupą najczęstszych poronień i to ich dzieci sa najczęściej alergikami i astmatykami :-( Mnie też się pytał i fryzjer i ginekolog skąd takie "głupoty" że to niby szkodzi :-)
Olo - cholera przegapiłabym tego Jelpa. Te ceny sa lepsze niż w sklepach? Bo nie mam jak porównać? :-( aaaaaaaaaaa i maja jakieś pakiety z pieluszkami Mommy Mouse! musze tam lecieć!! :-)))
Włąsnie zapomniałam zapytać o badania na nastepną wizytę... toxo nie mam co robić chyba, bo przechodziłam.
jestem wymaglowana psychicznie po telekonie i musze coś zjeść - a za dwie godziny juz będą dzieci - cały dzien w robocie dziś ;-)
U mnie co 2 tygodnie bo to juz 32 tydzien. A odnośnie tokso to moja Ginka tak samo uważa zeby kontrolować. Ale ten czas ucieka....wiem co mi sie przypomnialo jeszcze co położna mowila na spotkaniu zeby mieć zapisany adres przychodni jak pojedziemy do porodu, tam gdzie bedziemy z malenstwami chodzic bo Oni będą wysyłać sami do przychodni wykaz szczepien.
Karlik, moj dal mi czas od 20 kwietnia ale najlepiej jakbym sie rozpakowala w weekend majowy bo wtedy na 100% będzie w domu
Karlik, moj dal mi czas od 20 kwietnia ale najlepiej jakbym sie rozpakowala w weekend majowy bo wtedy na 100% będzie w domu
Karlik
ja z tegoż samegoż powodu chciałabym w majówkę ale u mnie to za wcześnie :-( 37 tygodni kończy mi sie dopiero 9 maja :-( kurka - tydzień wcześniej i byłoby GIT :-) No ale liczę że już za 2 miesiące będą odliczała dni/tygodnie do treningów a nie do porodu - he he heKarlik, moj dal mi czas od 20 kwietnia ale najlepiej jakbym sie rozpakowała w weekend majowy bo wtedy na 100% będzie w domu
Olo32
@Karlik - wydaje mi się, że ceny są niezłe. Jest fajny zestaw 6 żeli: https://sklep.jelp.pl/pl/p/Pakiet-6-x-zele-do-prania-JELP-1,5-L-taniej-20/191
Po rabacie wraz z dostawą wychodzi jakieś 23zł za butlę półtoralitrową, więc chyba spoko. Ja to kupiłam
Co do fryzjera - ja się wybieram do mojego kochanego, sprawdzonego Tymka za dwa tygodnie na cięcie i kolor, bo już mi siwuchy wychodzą dziadowskie Byłam u niego jakoś w listopadzie i pytałam, czy są przeciwwskazania do farbowania w związku z ciążą. Zapewniał, że nie plus trochę poczytałam i faktycznie jak się tego nie robi co chwilę, to nie powinno być problemu. Natomiast wydaje mi się, że stały kontakt z takimi chemikaliami (bo umówmy się, że naturalne te farby to raczej nie są) może nie do końca dobrze wpływać na płód, ale to tylko moje domysły.
Po rabacie wraz z dostawą wychodzi jakieś 23zł za butlę półtoralitrową, więc chyba spoko. Ja to kupiłam
Co do fryzjera - ja się wybieram do mojego kochanego, sprawdzonego Tymka za dwa tygodnie na cięcie i kolor, bo już mi siwuchy wychodzą dziadowskie Byłam u niego jakoś w listopadzie i pytałam, czy są przeciwwskazania do farbowania w związku z ciążą. Zapewniał, że nie plus trochę poczytałam i faktycznie jak się tego nie robi co chwilę, to nie powinno być problemu. Natomiast wydaje mi się, że stały kontakt z takimi chemikaliami (bo umówmy się, że naturalne te farby to raczej nie są) może nie do końca dobrze wpływać na płód, ale to tylko moje domysły.
w razie czego nawigacja pomoże znaleźć a czy wpuszczają samochodem na plac za szlabanem? Bo przy uniwersyteckim miałam problem i w sumie kawałeczek na piechotę trzeba było.On na tym samym placu jest tylko blizej ronda ten szlaban na rogu przy rondzie. Przypomnij Ty masz problem z szyjka tak?
Tak, mam problem z szyjka
Olo32
Dziwne, bo każda z uczestniczek dostała taki sam kod rabatowy :|Olo - niestety kupon juz został wykorzystany i drugi raz się nie uda. Dzięki za chęci :-)
Ech nic to, chciałam dobrze
reklama