reklama
Marta&Hania
Zaciekawiona BB
Dzień dobry przespalam tyle godz. dziś ze szok od 22 do teraz właśnie do 9 może dlatego że ostatnie dwa dni w pracy były ciężkie i byłam zmęczona po prostu a dziś wolne mam niestety mam chore zatoki i głowa boli a tu nic wziąć nie można. Jedynie zrobiłam sobie wczoraj parowke z majeranku. Chyba nie ma żadnych przeciwwskazań?
Materacyk mam też ten z gryki i kokosa po mojej siostrzenicy spała na nim jakieś półtora roczku a później przerzucili się właśnie na łóżko z dodatkowym szczebelkiem
Ja też od dawna mam problem z zatokami i doskonale Cię rozumiem, bo jest to mega uciążliwa sprawa... Teraz w ciąży, jak zaczynam czuć, że robią się "ciężkie" i zaczyna mi coś w nich zalegać to sięgam po inhalator i robię sobie takie zwykłe inhalacje z solą fizjologiną, które też fajnie nawilżają śluzówki nosa łagodząc krwotoki
Bo generalnie robi się tak koło 40 tygodnia, chyba, że są jakieś wskazania wcześniej. Nigdy nie miałam robionego wcześniej. Zawsze w okolicy terminu.Dobrze, ze jest forum bo nawet bym nie wiedziala, ze robi sie jakies ktg poza porodem[emoji38] takam obeznana z tematem.
Napisane na GT-P5220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
U nas data wyniknęła z dostępności sali weselnej A potem się okazało, że 45 lat wcześniej ślubowali sobie rodzice MężaOoooo to miło zawsze chciałam we wrześniu ślubowac i sie udało...
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ☺
Jak wasze wrazenia ze szkol rodzenia?
Ja mam mieszane uczucia bylam na pierwszych cwiczeniach i powiem Wam ze drugi dzien chodzic nie dam rady. Polozna taka zakrecona ze nie wie na jakim swiecie zyje . Chodzilam na areobik kiedys nigdy takich zakwasow nie mialam okropienstwo samych przysiadow przy barierce naliczylam 40 pod rzad zastanawiam sie czy ona wie co czyni. Zniechecilo mnie to mocno bo takie tempo jedynie czym roznilo sie od ostrego aerobiku to to ze brak podskokow. Jak mam tak umierac po kazdych cwiczeniach to dziekuje.
Ja mam mieszane uczucia bylam na pierwszych cwiczeniach i powiem Wam ze drugi dzien chodzic nie dam rady. Polozna taka zakrecona ze nie wie na jakim swiecie zyje . Chodzilam na areobik kiedys nigdy takich zakwasow nie mialam okropienstwo samych przysiadow przy barierce naliczylam 40 pod rzad zastanawiam sie czy ona wie co czyni. Zniechecilo mnie to mocno bo takie tempo jedynie czym roznilo sie od ostrego aerobiku to to ze brak podskokow. Jak mam tak umierac po kazdych cwiczeniach to dziekuje.
Klaudia_i_nikodem
Ja mam jogę w sobotę to zdam relacjeHej dziewczyny [emoji5]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
Ja zdaje sobie sprawe ze teraz nie cwicze i ze jestem malo rozciagnieta ale to byl hardkor.
myszkax33
Ja co prawda do szkoły chce się zapisać od marca po to by sobie przypomnieć niektóre rzeczy z pierwszego porodu Ale nasze zajęcia głównie polegały na pokazaniu jak prawidłowo zająć się noworodkiem,pokazaniu Sal porodowych,omówieniu faz porodu itp a ćwiczenia były zawsze na koniec z pół godziny i to była bardziej nauka oddychania,ósemki na piłce czy koci grzbiet,nigdy nie robiliśmy przysiadow czy czegoś takiego u nas to była forma relaksu i pokazanie jak radzić sobie z bólami np kręgosłupa.
reklama
Ja chodzilam na szkołę rodzenia przy pierwszym dziecku i u Nas tez tak bylo intensywnie wiec dużo kobiet nie ćwiczyło z różnych przyczyn ciążowych...ja wtedy bylam bardzo aktywna to mi to pasowało ale pamiętam ze mialam takie same wrażenia jak Twoje ze to jak aerobic na całego. Jedyne co to u mnie mąż sie wtedy nudził...
A ostatnich zajęć nie zdążyłam odbyć bo urodziłam
A ostatnich zajęć nie zdążyłam odbyć bo urodziłam