Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Ja nie mam znajomej która w ciąży bierze czy brała luteine doustnie.
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety takie sa realia. Nic nie ma za darmo. Ostatnio w programie porannym uslyszalam cene tych lepszych uczelni w Stanach I nie wiedzialam, ze to tyle kosztuje. A do tego nalezy doliczyc koszty wyzywienia I wynajmu lokum. Niestety...Aż przykre to co piszesz. Że ktoś zrobił sobie z tego maszynkę do zarabiania pieniędzy. Bo nie o to chodzi w tym wszystkim. Ja mam koleżanki, które żyją według tych zasad na codzień. Uczą dzieci i jeżdżą na zjady rodzinne. Czy żyjecie na codzień według tego? Czy tylko płacisz kasę za naukę dzieci bo to niby elitarna szkoła?
Można w internecie zobaczyć jak wygląda pessar. A pessar i szew to dwie różne rzeczy
@milkaklaudia, Nam nie jest dane korzystać z dóbr luksusowych
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoo
Najwidoczniej chociaż ja wolę swój świat
Ja tam mysle, ze elitarna to jest Pacman w swoim mitomanstwie.Pacman, Montessori to nie jest elitarna szkoła i nie o miejsce jako szkole w tym wszystkim chodzi. Jeśli w Polsce tak jest uważane, że chodzi o elitarna szkole to myślę, że zalozycielke Marie Montessori szlak w trumnie trafia. Montessori to ideaa nauczania dzieci nie tylko w szkole ale i w domu. Sposób przekazywania wiedzy, a przede wszystkim pozwalanie dziecku samemu odkrywać świat i wiedzę we własny sposób i we własnym zakresie.
Ma inne wytyczne w dziedzinie nauczania niż powszechne szkoły a większość rodziców nie puszcza dzieci do szkoły tylko uczą sami w domu.
Jest to szkoła dla wszystkich, biednych, bogatych. Dla tych co chcą żyć w zgodzie z naturą i według jej zasad.
Normalnie jakiś obłęd jeśli w Pl w tym wszystkim chodzi o to że to "elitarna" szkoła?! Bo na świecie tak nie jest i nie o to w tych naukach chodzi. Elitarny to jest Oxford, Cambridge i wiele innych światowych szkół.