reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

No to fakt, nie każdego na to stać. Same wizyty bez NFZ są drogie, później leki itd. Ja jeszcze jestem w gorszej sytuacji bo całkiem niedawno się okazało, że zostałam sama w ciąży. Także czeka mnie samotne rodzicielstwo. Jakoś trzeba sobie radzić. :)
A na house of cards jestem na trzecim sezonie, jak skończę to biorę się za jakieś inne propozycje :) lepsze to niż jakieś oglupiajace seriale w tv :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Klaudia, najważniejsze to urodzić zdrowe dziecko. Partnera zawsze wcześniej czy pózniej sobie znajdziesz. Życzę Tobie byś spotkała na swojej drodze takiego opiekuńczego jak mój maz. Powiem Ci, ze nigdy nie zdawałam sobie sprawy z tego jak ważna jest religia. Nigdy na mnie ręki nie podniósł. Kocha mnie bardzo, ale najbardziej Boga. Bo Filipińczycy sa bardziej wierzącymi w Boga niz my polscy: wiecznie zawistni, zazdrośni.

Napewno nie bedzie za łatwo wychowywać dziecko samotnie. Ale nie z 1 dzieckiem kobiety sobie radzą. Niektóre maja i po 5 dzieci i jakos dają rade. Gdy dziecko podrośnie odwdzięczy sie Tobie za Twój trud, który włożyłas w jego wychowanie i edukacje.

Bedzie dobrze.

reklama
Dziewczyny co do spania to jakaś tragedia dla mnie w ostatnie dni. Nie mogę zasnąć leżąc przez 3 h w łóżku, jak w końcu uda mi się przymknąć oko, za jakieś 2 godzinki znów pobudka i problem z kolejnym zaśnięciem :( i godz. 5:00 a ja oczy "jak 5 zł" i znów zmuszam się do kolejnego zaśnięcia. Czuję, że strasznie mnie to denerwuję a czym bardziej się denerwuję to tymbardziej zasnąć nie mogę ;)

Nie wiedziałam, że są trzecie prenatalne. Lekarz nic nie mówił. Oczywiście zapytam przy kolejnej wizycie bo lepiej badać wszystko co możliwe... Niby chodzę do lekarza "najlepszego" w mieście ale też jest oszczędny w słowach i żeby cokolwiek się dowiedzieć muszę go ciągnąć za język.. :/ niee lubięeee tego :) za takie pieniądze powinnyśmy wszystko wiedzieć :)

Klaudia bardzo współczuję i życzę wytrwałości. Dasz radę bo jak nie my kobiety to kto :) skoro facet zostawia kobietę w ciąży, to na pewno nie był Was wart. Ale na pewno nie zazdroszczę bo nie jest i nie będzie łatwo. Ale tak jak mówisz - czas leczy rany. Trzymaj się :)

Klaudia dali Ci w szpitalu psychotropy na uspokojenie? Ja bym chyba nie wzięła :) bałabym się :) I co faktycznie po nich spałaś?
Myślisz, że mi ktoś powiedział że to jest psychotrop? [emoji14] dostałam na to receptę i przeczytałam. Mówili że to na rozluźnienie skurczy mięśni i spanie. [emoji14]

Myślisz, że mi ktoś powiedział że to jest psychotrop? [emoji14] dostałam na to receptę i przeczytałam. Mówili że to na rozluźnienie skurczy mięśni i spanie. [emoji14]

Hahah no to ładnie :) ale jak dzidzi nie szkodzą to w sumie można wziąć żeby się wyspać :) nadal je bierzesz? a co Ci dali dokładnie?

reklama
Do góry