Pacman
Zaciekawiona BB
No to fakt, nie każdego na to stać. Same wizyty bez NFZ są drogie, później leki itd. Ja jeszcze jestem w gorszej sytuacji bo całkiem niedawno się okazało, że zostałam sama w ciąży. Także czeka mnie samotne rodzicielstwo. Jakoś trzeba sobie radzić.
A na house of cards jestem na trzecim sezonie, jak skończę to biorę się za jakieś inne propozycje lepsze to niż jakieś oglupiajace seriale w tv
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudia, najważniejsze to urodzić zdrowe dziecko. Partnera zawsze wcześniej czy pózniej sobie znajdziesz. Życzę Tobie byś spotkała na swojej drodze takiego opiekuńczego jak mój maz. Powiem Ci, ze nigdy nie zdawałam sobie sprawy z tego jak ważna jest religia. Nigdy na mnie ręki nie podniósł. Kocha mnie bardzo, ale najbardziej Boga. Bo Filipińczycy sa bardziej wierzącymi w Boga niz my polscy: wiecznie zawistni, zazdrośni.
Napewno nie bedzie za łatwo wychowywać dziecko samotnie. Ale nie z 1 dzieckiem kobiety sobie radzą. Niektóre maja i po 5 dzieci i jakos dają rade. Gdy dziecko podrośnie odwdzięczy sie Tobie za Twój trud, który włożyłas w jego wychowanie i edukacje.
Bedzie dobrze.