reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Tak tylko krew nic narazie wiecej jutro moze czegos sie dowiem.

Klaudia i nikodem jak tam u Ciebie mam nadzieje ze wszystko ok. Czekamy na wiadomosc.

Dziewczyny a czy któraś z Was miała badanie d-dimerow? To cos z kria z krzepliwoscia.

Mi lekarka zlecila mimo ze nie mam zylakow jedna noga mi dretwieje mocniej i biodro mnie boli i wynik wysoki norma 500 a u mnie 1017. Wyslala mnie do hematologa jutro mam wizyte.
Zapewne zleci Clexane i/lub Acard.
W ciąży ogólnie ddi-mery są zawsze wyższe, bo progesteron zagęszcza krew. I normy dla kobiet w ciąży są nieco wyższe.
Jestem ciekawa co powie Ci lekarz (sama jestem na zestawie przeciwzakrzepowym od początku ciąży). Daj znać po wizycie.

Klaudia - kochana. O jej. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać jak się czujesz

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Klaudia - daj znać czy wszystko ok. Odpoczywaj, najważniejsze że jesteś w dobrych rękach. Wszystko będzie dobrze [emoji5]️

thgf3e3k5dy58h2b.png

Asia, a zwiększył Ci się obwód ktorejś z nóg?
Klaudia, mocne kciuki za dobre rozpoznanie i dobrą terapię. Oby przestało Cię boleć i były to tylko więzadła.

reklama
Do góry