reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja też mam ten model i jest ok. Tak jak pisze Pauli nie mierzy super dokładnie, ale można sprawdzić czy jest gorączka

hchygox116m52hb2.png

wnidk6nlehnhe9z6.png

reklama
Witam☺ wczoraj pozno wrocilam i chyba przez stres przez caly dzien taka bylam wypalona ze tylko kampiel i spac.

A wiec tak wszystko z moim dzieciaczkim i ciaza wporzadku wszystko w normie waga 450g ale u mnie dopiero 21t2d. Przeczucie mnie nie mylilo bedzie chlopak ☺

Nie za bardzo chcialo wspolpracowac bo pleckami do badania skulone bylo ale tak smiesznie jak nigdy raczka stukalo w glowice do badania ze badac sie nie dalo chyba nie bardzo chcialo byc podgladane ☺

W nagrode kupilam juz piersze body z kaczorem donaldem ☺

Wiec kamien z serca spadl ☺

Asia - gratuluję chłopaka [emoji6] fajnie że wszystko w porządku [emoji6]

Dziewczyny dzięki za odpowiedz - chyba kupię ten termometr jak będzie dostępny.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym drugi raz też kupiła [emoji4] nie żałuję zakupu, jest tani a z bezdotykowych myślę że nie ma takich bardzo dokladnych. jak chce sprawdzić dokladniej- wtedy używam rteciowego

m3sxdqk392w47ehv.png

MajaMaj gratulacje! Kawał dziewczyny!
Ja jutro mam wizytę u Gin, dowiem się co z tym niższym hematokrytem. Pewnie coś będę musiała brać na to.

A w poniedziałek idę na USG 3d/4d - chcę nagranie dać mężowi na 30. urodziny, bo do tej pory mieliśmy tylko usg standardowe. Mam nadzieję, że mała się odpowiednio ułoży ;)
A jak niski mialas? Bo ja też mam poniżej normy Ale nie dużo jeden czy dwa za mało. Podobno w ciąży może być niższy, bo zwiększa się objętość krwi. Mój lekarz nie miał zastrzeżeń.

oar86vgcmu3bqqjm.png

Klaudia i nikodem no u Ciebie to pokazny ten synek[emoji5] mam nadzieje ze i moj tak bedzie rosl [emoji5]
Asia, gratuluję! :) ja już od 13 tygodnia wiedziałam, że będzie chłopak przez co mam sporo ciuchów. Głównie kupuje w odzieży używanej. Używanej pozornie bo nie raz kupiłam komplety body +czapeczka + niedrapki z metką. :) dość duży mój jest, zaczynam się bać swojego brzucha bo rośnie i rośnie! Ja raczej drobna jestem za to syn chyba będzie po tatusiu :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!córkę rodziłam z mężem... drugą też zamierzam:) i już nie chodzi o sam fakt pomocy czy wsparcia, ale o patrzenie na ręce położnym i lekarzowi. Co innego podejście niezrównoważonej kobiety w bólach porodowych, a co innego męża z szeroko otwartymi oczami ;)

Duże macie dzieciaczki :D, gratuluję udanych wizyt. moja w środę ważyła 380 g - porównywalnie do siostry w jej wieku płodowym. :)

Co do infekcji, moja koleżanka miała prawie bez przerwy w ciąży... i poza tym, że po tym są zielone wody to wszystko ok (tak było w jej przypadku).

Do góry