reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja nadal pracuję bo bardzo dobrze się czuję (nie zapeszając :) ) i dlatego, że bardzo lubię swoją pracę, nie jest stresująca ani nie pracuję fizycznie. Pracuję w Planetarium :) Chciałabym popracować do marca, później mieć 2 msc-e na przygotowania ale niczego nie planuję lepiej :) Moja szefowa wie, że w każdym momencie mogę odejść.
Fantastycznie że pracujesz w Planetarium. Ja też mogłabym pracować w takim miejscu. Albo w bibliotece lub muzeum :)

ja na zwolnienie poszłam w 15 tc. Chciałam dalej pracować ale moja Lekarka nie pozwoliła ze wzg na charakter pracy - bezpośrednia obsługa Klienta a niestety ludzie trafiają się różni:)
PS. Hitem była dla mnie Klientka, która przyszła ze świeżym półpaścem

ja na zwolnienie poszłam w 15 tc. Chciałam dalej pracować ale moja Lekarka nie pozwoliła ze wzg na charakter pracy - bezpośrednia obsługa Klienta a niestety ludzie trafiają się różni:)
PS. Hitem była dla mnie Klientka, która przyszła ze świeżym półpaścem
Szok! Ja akurat mam spokojny charakter pracy - stąd te dylematy. Praca biurowa.

Ja chcę najpóźniej z końcem lutego, bo chcę pozamykać wszystkie sprawy w pracy i przekazać obowiązki :) Ale już coraz bardziej mi się chce tego zwolnienia :p
To chyba że mną jest coś nie tak. Ja też w planach mam odejść od marca na zwolnienie i na sama myśl chce mi się płakać bo lubię swoją pracę.

Ja odeszłam przez plamienia, ktore w sumie nie były groźne. Ale tez w pracy mnie bardzo oszczędzali, w zasadzie miałam wrażenie, ze za mnie wszystko robią, ciagle przerwa, wiec stwierdziłam, ze skoro tak to nie opłaca sie przychodzić nawet. Moja praca to tez kontakt z klientem, wiec tak jak Martchen pisała, różni ludzie sie trafiają. Nieprzyjemni potrafią byc do bólu i to mnie mocno stresowało. Wiec w sumie sporo czynników zaważyło o zwolnieniu. Gdybym miała prace biurowa na pewno bym do połowy lutego chciała pracować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry