reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

@Gosam , łożysko migruje do 30 tc więc niepowiedziane, że będzie tak źle. Ja mam przodujące nisko, dzisiaj o tym rozmawiałam z gin, niby nic to nie oznacza strasznego na tym etapie, oprócz tego, że trzeba zwolnić tempo, ze współżyciem też trzeba uważać, etc. 12 stycznia będę mieć kontrolę, zobaczymy czy się coś dźwignie. :)

reklama
Ja czuje najczęściej wieczorem i w nocy mimo, że mam łożsko przodujące nisko.
A z tuńczykiem to jest tak, że nie wolno za dużo w tygodniu zjeść, jak nie jesz tylko tego to spokojnie. :)
Ja zaczynam brać żelazo ze względu na niską morfologie, oczywiście dieta również...
No i spokojny tryb życia (łożysko przodujące w 20 tc :(((((

Ja tez mam słabą morfologie i biore żelazo. Hemoglobina spadla poniżej 10 [emoji52]Łożyskiem sie nie przejmuj, jeszcze wszystko się może zmienić [emoji5]

@Gosam , łożysko migruje do 30 tc więc niepowiedziane, że będzie tak źle. Ja mam przodujące nisko, dzisiaj o tym rozmawiałam z gin, niby nic to nie oznacza strasznego na tym etapie, oprócz tego, że trzeba zwolnić tempo, ze współżyciem też trzeba uważać, etc. 12 stycznia będę mieć kontrolę, zobaczymy czy się coś dźwignie. :)
No mnie to samo powiedziała. Kontrolę mam 16

Ja biorę żelazo na receptę bo też mi spadły wyniki

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Ja też mam niedoczynność tarczycy i już 3 razy miałam zmieniana dawkę eutyroxu bo ft 4 miałam na dolnej granicy normy, ja mam lozysko na tylniej ścianie i też tak mi się wydaje że czuję juz ruchy tak jakby stukanie od środka i najlepiej czuje jak leze albo mam skulone nogi

385 g szczęścia. ;)
Wszystko jest ok, tylko te łozysko o którym pisałam wcześniej...

Załączniki

• IMG_20161216_3_4.jpg
    IMG_20161216_3_4.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry