reklama
Olo32
Fanka BB :)
Ło! Ambitnie! My z mężem mamy jeżdżone Święta. Może dopiero w nowym mieszkaniu będziemy coś organizowali sami. Ale dzięki temu nie musimy aż tyle przygotowywać. Pierniczki + śledzie w suszonych pomidorach na ostro (przepis z kwestiasmaku.com - polecam!) a mąż zrobi sałatkę śledziową i chyba tyleA jakie macie menu na święta? Może jakiś ciekawy pomysł pozyczę. Będę miała 14-17 osób do wykarmienia więc troszkę trzeba się narobić
myszkax33
Czesc dziewczyny, ja w tym roku mam do zrobienia tylko 2 sałatki i ciasteczka więc za duzo się nie narobie
Jakie macie pomysly na prezenty dla swoich drugich połówek? Mój mąż dał pomysł,ze jeśli mamy kupować sobie nawzajem jakieś pierdolki w postaci kosmetyków,zegarków czy swetrów to lepiej kupić coś przydatnego i kupiliśmy ekspress do kawy.
Jakie macie pomysly na prezenty dla swoich drugich połówek? Mój mąż dał pomysł,ze jeśli mamy kupować sobie nawzajem jakieś pierdolki w postaci kosmetyków,zegarków czy swetrów to lepiej kupić coś przydatnego i kupiliśmy ekspress do kawy.
Aśka Grubaśka
My tez jezdzone święta, najpierw do rodziny P., pozniej do mnie. I tak samo w niedziele . Ja właśnie nie mam za bardzo pomysłu na prezent, a czas ucieka. Póki co mam torbę, ale nie wiem co do niej dokupić, albo ewentualnie co w zamian za ta torbe.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dobre Olo [emoji16] ja nie kupuje mężowi nic. Nie lubie takiego kupowania na siłę, kosmetyki mu kupuje na bieżąco, a jak coś potrzebujemy albo o czymś marzymy to po prostu to kupujemy [emoji39][emoji6] nie musi być okazji. i tak mamy wspólne pieniądze więc nic sobie nie kupujemy na święta [emoji39]
beatajak13
Mój mąż dostanie szlafrok i plecak dla biegaczy z taką specjalną rurką do picia [emoji6] jako nalogowy sportowiec będzie zachwycony [emoji38]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Aśka Grubaśka
Beata, super pomysł z tym plecakiem. Jakiś czas temu kupiliśmy taki mojemu tacie, który sporo biega i startuje w maratonach i był zachwycony! Moj P. pomimo, ze jest mega zapalonym sportowcem to biegać akurat nie lubi za bardzo, ale obiecał mi, ze jak po porodzie dojdę do siebie to zacznie ze mną biegać . Wiec jak sie wkręci to moze w przyszłym roku mu taki kupie
reklama