reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dzięki dziewczęta. Dziś nie byłam w stanie zwlec się z łóżka i trzy razy przestawiałam budzik, a w pracy siedzę jak zdechlak ;) 4h stania nad stolnicą to jednak dużo. Ale porozdaję znajomym, niech się cieszą :)

reklama
A jakie macie menu na święta? Może jakiś ciekawy pomysł pozyczę. Będę miała 14-17 osób do wykarmienia więc troszkę trzeba się narobić :)
Ło! Ambitnie! My z mężem mamy jeżdżone Święta. Może dopiero w nowym mieszkaniu będziemy coś organizowali sami. Ale dzięki temu nie musimy aż tyle przygotowywać. Pierniczki + śledzie w suszonych pomidorach na ostro (przepis z kwestiasmaku.com - polecam!) a mąż zrobi sałatkę śledziową i chyba tyle :)

Czesc dziewczyny, ja w tym roku mam do zrobienia tylko 2 sałatki i ciasteczka więc za duzo się nie narobie ;)
Jakie macie pomysly na prezenty dla swoich drugich połówek? Mój mąż dał pomysł,ze jeśli mamy kupować sobie nawzajem jakieś pierdolki w postaci kosmetyków,zegarków czy swetrów to lepiej kupić coś przydatnego i kupiliśmy ekspress do kawy.

My tez jezdzone święta, najpierw do rodziny P., pozniej do mnie. I tak samo w niedziele :). Ja właśnie nie mam za bardzo pomysłu na prezent, a czas ucieka. Póki co mam torbę, ale nie wiem co do niej dokupić, albo ewentualnie co w zamian za ta torbe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha dobre Olo [emoji16] ja nie kupuje mężowi nic. Nie lubie takiego kupowania na siłę, kosmetyki mu kupuje na bieżąco, a jak coś potrzebujemy albo o czymś marzymy to po prostu to kupujemy [emoji39][emoji6] nie musi być okazji. i tak mamy wspólne pieniądze więc nic sobie nie kupujemy na święta [emoji39]

My już z mężem sobie kupiliśmy i daliśmy prezenty ;) zamiast schować pod choinkę... ech ta dorosłość. Kupiłam dla męża elektryczną szczoteczka do zębów, ale to żadna niespodzianka bo już wcześniej mówił że chce kupić :)

Beata, super pomysł z tym plecakiem. Jakiś czas temu kupiliśmy taki mojemu tacie, który sporo biega i startuje w maratonach i był zachwycony! Moj P. pomimo, ze jest mega zapalonym sportowcem to biegać akurat nie lubi za bardzo, ale obiecał mi, ze jak po porodzie dojdę do siebie to zacznie ze mną biegać :). Wiec jak sie wkręci to moze w przyszłym roku mu taki kupie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ach bieganie <3 przed tą operacją kręgosłupa uwielbiałam, a teraz to nie bardzo właśnie plecy pozwalają :/

Do góry