reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Ja właściwie decyzje o pójściu na zwolenie odkładam z miesiąca na miesiąc. Aktywność jednak mi służy, niestety ostatnio mój brzuszek jest coraz większy i czuje ze jestem coraz cięższa
Koniczyna05
Dziewczyny inaczej dzień mija w pracy ja juz jestem trochę na l4 a też to moja 1 ciaza i jak ogarnę mieszkanie to znudzić się idzie na poczatku było ok a teraz nudzi mi się strasznie
Koniczyna05
Klaudia i Nikodem a ty w którym tyg jestes
Olo32
Termin na 20 maja. Szef czasem nawet nakłania mnie do l4 zamiast pracy z domu. Mam to szczęście, że mam z nim bardzo dobre relacje.@Olo32 Na kiedy masz termin ?
Na mnie przychylnym okiem nikt nie patrzył jak rzuciłam na stół l4 na dwa tygodnie, ale ja pracować w systemie Home office nie mogę, zajmuje się finansami i księgowościa wiec tylko w biurze. Całe szczęście mamy swoje prawa,które chronią kobiety w ciąży
A ze patrzą nieprzychylnie jak skladasz l4 to słabe, ale często tak jest, że pracodawca ma gdzieś i liczy się to, żeby robota była zrobiona, a Twoje zdrowie to sprawa drugorzędna :/
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Klaudia_i_nikodem
Ja jestem w 21 tyg. Termin na 1.05Klaudia i Nikodem a ty w którym tyg jestes
Ja jestem od 7 tc[emoji4]Tak? U mnie nie było nawet takiego tematu jeszcze A od kiedy te z Was, które jeszcze pracują planują iść na L4?
Ja też w 21 tc i termin na 1.05 [emoji6]Ja jestem w 21 tyg. Termin na 1.05
Ja już po polowkowym też [emoji6]
reklama
Klaudia_i_nikodem
O proszę! Ciekawe czy będą nasze maluszki terminowe. Ja usg genetyczne połówkowe mam w piątek.Ja też w 21 tc i termin na 1.05 [emoji6]
Ja już po polowkowym też [emoji6]