reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Olo32 Na kiedy masz termin ?
Na mnie przychylnym okiem nikt nie patrzył jak rzuciłam na stół l4 na dwa tygodnie, ale ja pracować w systemie Home office nie mogę, zajmuje się finansami i księgowościa wiec tylko w biurze. Całe szczęście mamy swoje prawa,które chronią kobiety w ciąży

reklama
Witam nowe przyszłe mamusie. Ja planuje od końca stycznia iść na zwolnienie, mimo że wcześniej myślałam że pójdę od konca grudnia. Dobrze się czuję więc nie chcę. Co wizytę moją gin.się pyta czy wypisać zwolnienie.

Ja właściwie decyzje o pójściu na zwolenie odkładam z miesiąca na miesiąc. Aktywność jednak mi służy, niestety ostatnio mój brzuszek jest coraz większy i czuje ze jestem coraz cięższa

Dziewczyny inaczej dzień mija w pracy ja juz jestem trochę na l4 a też to moja 1 ciaza i jak ogarnę mieszkanie to znudzić się idzie na poczatku było ok a teraz nudzi mi się strasznie

@Olo32 Na kiedy masz termin ?
Na mnie przychylnym okiem nikt nie patrzył jak rzuciłam na stół l4 na dwa tygodnie, ale ja pracować w systemie Home office nie mogę, zajmuje się finansami i księgowościa wiec tylko w biurze. Całe szczęście mamy swoje prawa,które chronią kobiety w ciąży
Termin na 20 maja. Szef czasem nawet nakłania mnie do l4 zamiast pracy z domu. Mam to szczęście, że mam z nim bardzo dobre relacje.
A ze patrzą nieprzychylnie jak skladasz l4 to słabe, ale często tak jest, że pracodawca ma gdzieś i liczy się to, żeby robota była zrobiona, a Twoje zdrowie to sprawa drugorzędna :/

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry