sandyy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rok temu w wakacje miałam 2,5 miesiąca l4 po operacji przepukliny kręgosłupa. Jak już doszłam do siebie, to na calego korzystalam z lata (lezalzm na słońcu na balkonie i czytałam książkę ). Ale teraz w taką pogodę to nawet na l4 iść się nie chceJa od początku października już jestem na L4 z powodu plamienia. Na początku sie cieszyłam, teraz przez to wieczne zmęczenie w sumie tez, ale nie ukrywam, ze to ciagle siedzenie w domu jest "męczące"
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
4 stycznia
Ja chciałam zrobić w 21tc, ale jak się zapisywalam to jeszcze nie bylo terminów na nowy rok, więc mam 30 grudnia. Tuż przed sylwestrem wszystko będzie jasne4 stycznia
A Ty kiedy ?
Ja dla odmiany chyba do 12tc siedzialam w domu, bo od czasu jak tylko sie dowiedzialam o ciazy to non stop chora. Potem wrocilam do pracy na 3 tygodnie podszkolic kogos i pozamykac sprawy. A teraz od 2 tygodni znow lezakuje[emoji39] Meczace to to, ale trudno, wytrzymam[emoji2]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom